karpast pritse (e30)
karpast pritse (e30)
kysimus 2kki keegi on teind sellist asja ja teab palju maksma v6ib minna pritse paigaldus hetkel karpuss auto on e30 1,8 86a soovix teada mis selle jaox vahetama peab ja palju selline asi maksma v6ib minna
Viimati muutis x3, 06.10.2004 22:28 36, muudetud 1 kord kokku.
erinevused algavad plokipeast ja lõppevad torustike-ajudega.
!kui tahad võimsust pane 6 sil.selle pritse paigaldusega sa suurt ökot sa küll ei saavuta.kui karpa jamab,pane mosse karbuss ja mure murtud.
üldiselt kui karpa korras siis liigub ka sellega see 1,8 päris hästi.see a`la 3000-6000.-(kui saabki sellega hakkama) investeering ei tasu ära.
!kui tahad võimsust pane 6 sil.selle pritse paigaldusega sa suurt ökot sa küll ei saavuta.kui karpa jamab,pane mosse karbuss ja mure murtud.
üldiselt kui karpa korras siis liigub ka sellega see 1,8 päris hästi.see a`la 3000-6000.-(kui saabki sellega hakkama) investeering ei tasu ära.
üldiselt on sellel vahetusel jumet, kuna kulunud karpa remondile ei allu, ei hoia tühikäiku, võtab rohkem bena, ei liigu nii teravalt...
pole ise tööga kokku puutunud, kuid kujutan ette, et peab vahetama:
sisselaske kollektori, bensu voolikud, lõdvikud, juhtmestiku, aju, paagi
paigaldama pumba, filtri, relee, pihustid, õhufiltri korpuse, õhulugeja(kui tegu LE-Jetronicuga)
pole ise tööga kokku puutunud, kuid kujutan ette, et peab vahetama:
sisselaske kollektori, bensu voolikud, lõdvikud, juhtmestiku, aju, paagi
paigaldama pumba, filtri, relee, pihustid, õhufiltri korpuse, õhulugeja(kui tegu LE-Jetronicuga)
Kui ise teha ja doonor olemas, siis asjal point sees...
Kui juppe ostma peab ja lased selle kuskil teha, siis maksad ennast lolliks, kasvõi bensupump maksab juba poes ~2k.
Ise olen paigaldanud Audi Coupe-le karpa asemele pritse, doonorauto oli olemas ja suurema osa töödest tegin ise.
Sellegi poolest tuli ette ootamatuid olukordi ja aega läks ka päris palju.
Teist korda seda enam ette võtta ei tahaks.
Lihtsam on ilmselt auto maha müüa ja osta sobiliku konfiguratsiooniga auto.
Kui juppe ostma peab ja lased selle kuskil teha, siis maksad ennast lolliks, kasvõi bensupump maksab juba poes ~2k.
Ise olen paigaldanud Audi Coupe-le karpa asemele pritse, doonorauto oli olemas ja suurema osa töödest tegin ise.
Sellegi poolest tuli ette ootamatuid olukordi ja aega läks ka päris palju.
Teist korda seda enam ette võtta ei tahaks.
Lihtsam on ilmselt auto maha müüa ja osta sobiliku konfiguratsiooniga auto.
Lisaks "pritsesüsteemile" on ka veel kütusetorustik, bensupaak, pump, filter, surveakumulaator... ma ei tea, kuidas bmw kerega on, igaljuhul Audi karpaversioonil ei olnud põhja all kinnituskohti pritse jaoks vajalikele lisavidinatele ja need tuli sinna ise tekitada.
Lisaks veel juhtmestik ja kõik muu...
Palju tööd on igaljuhul.
Lisaks veel juhtmestik ja kõik muu...
Palju tööd on igaljuhul.
aga on selline asi, nagu täiesti punnitamineToly kirjutas:kui huvi on siis miks mitte... on rahulikult ühe päevaga ära vahetatud 1,6 karp ---> 2,0 pritse vastu minu silme all![]()
Ei ole sellist asja nagu : "Ei saa"... on ei taha, ei oska ja ei viitsi
ex-Audi A2, ex-Fleetwood, ex-GT4, ex-944
525 ´94 & Hybrid ´08
56 201 649
525 ´94 & Hybrid ´08
56 201 649
- pahadeplaneet
- Huviline
tere maadlesi täpselt sama jamaga kuni sai siiber võtsin börsi lahti ja ostsin teise mootori,siis juba pritse ja kogu jama läks mul maksma 4000 eeku.
vihkan karpusmootoreid
ja kui ostad mingi 1,8 pritsungi siis ei pea midagi vahetama (käigukast tiffer)
tuleb vedada pentuspump, juhtmed uus aju sest 1,6või 1,8 karpa aju ei kõllba.
kui karpa mootor siis pole ka õhupuhasti kinnitust ka see tuleb keevitada juurde.
kuid kõige kasulikum on osta toonorauto
muide on see mõtte sama kõva kui mul oli näiteks karpale turbo aretus.(mõnikord kohe on hea fantaasja)
aga nii nagu sina aretada tahad ma ei tea kas ikka on mõtet vaeva näha kui võid osta juba mootori millel kõik külljes lihtsalt pista vahele.
vihkan karpusmootoreid

ja kui ostad mingi 1,8 pritsungi siis ei pea midagi vahetama (käigukast tiffer)
tuleb vedada pentuspump, juhtmed uus aju sest 1,6või 1,8 karpa aju ei kõllba.
kui karpa mootor siis pole ka õhupuhasti kinnitust ka see tuleb keevitada juurde.
kuid kõige kasulikum on osta toonorauto

muide on see mõtte sama kõva kui mul oli näiteks karpale turbo aretus.(mõnikord kohe on hea fantaasja)
aga nii nagu sina aretada tahad ma ei tea kas ikka on mõtet vaeva näha kui võid osta juba mootori millel kõik külljes lihtsalt pista vahele.
Viimati muutis pahadeplaneet, 11.10.2004 12:19 41, muudetud 1 kord kokku.
- pahadeplaneet
- Huviline