2. käiguga kohalt
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: E38
2. käiguga kohalt
Auto on Bmw 725 Tds 96a. Kui käiguvalits D peal ja nupp A asendis, siis võtab kohalt teise käiguga. S asendis paneb esimesega, aga S asendiga koguaeg sõita ei ole nii väga mugav. ATC välja lülitamine ka ei aita. Sümptomid justkui sellised, et kast on talve reziimis, aga see peaks maha tulema, kui ATC välja lülitada, aga ei tule. Autol ees tuntavalt madalamad rehvid kui taga ja seega tagumiste rataste ümbermõõt suurem- sellest ei või viga tulla?
Vajuta see A ja S nupu peale e. alla, siis peaks E peale minema ja rehvid ei mängi selles teemas mingit rolli 

Kui sul pole 3.0 liitrist BMW-ed, siis sa pole mitte mingi mees (nali)
E32 740iA
E32 740iA
Ei lähe A asendis ainult teisega kohalt.Sõltub,kas esimese,või teisega minek drosselklappide avamise kiirusest.Kui järsult vajutad gaasi,stardib alati esimesega.
Viimati muutis Trionic, 01.08.2008 19:01 13, muudetud 1 kord kokku.
52 72 989
-
- Klubiliige - moderaator
- Peamine sõiduk: E70 4.8i
Kas see käib ka E32 kerel oleva 5 käigulise automaatkasti kohta ?Trionic kirjutas:Ei lähe A asendis ainult teisega kohalt.Sõltub,kas esimese,või teisega minek drollselklappide avamise kiirusest.Kui järsult vajutad gaasi,stardib alati esimesega.
Olen tähele pannud,et kui teinekord kohapealt vajutada siis ikka pühib minema aga vahest varbaga pedaali puudutades ja siis alles korralikult vajutades jääks nagu uimerdama alguses.Teadlikult pole proovinud veel aga nüüd järgi mõeldes tundub täitsa loogiline,et mul toimib see samamoodi nagu sa kirjeldasid.
Mis ajast need kastid iseõppivateks muutusid ?
E70 4.8i /// E93 335i
E38-l peaks ju ka käimakotil oma aju olema, miks muidu [A]daptive olemas on. Adaptiivne ongi ju kohanduv, olukorda arvestav.
Viimati muutis Raido_7, 01.08.2008 21:12 21, muudetud 1 kord kokku.
-
- Klubiliige - moderaator
- Peamine sõiduk: E70 4.8i
Ma päris fooritaga pole N peale pannud aga raudtee ülesõidul küll vahest.Raido_7 kirjutas:Kui ootan pikemalt foori taga , siis ootan ikka [N] peal, sama ka pikemas ummikus. Vähemalt mind aitab küttekulu kohalt küll. Mul ka vanakooli käima, mitte Steptronic.
Huvitav kumb on mõistlikum lahendus,kas mõni minut D-ga kohapeal seista või siis N-peale lülitada ?
Seda küll ei usu,et kumbki neist tegevustest mingit kütuse kokkuhoidu toob.
E70 4.8i /// E93 335i