...pakun,et nädal hiljem.Ma lihtsalt ei saa nädala seesViljar_V kirjutas:Ja milla on 5xx pildistamise aeg ?
Kui see peale 10 okt on, siis ma jouan tagasi.

Martin_R kirjutas:Inimene puhkab ja ehitab kodus Volgat. Nüüd äkki avastasin, millest kõik ilma jäänud (pildistamissessioon).
Klubiliige ma pole, seetõttu omakasu huvides piltidele ei trügi. Ent kui klubi lehele on vaja illustratsioonideks üht püüdlikult originaalkorda sätitud seitsmest, siis võin enda oma tagasihoidlikult välja pakkuda. Konkreetne asi siis '91 750i (E32). Must, heleda salongiga, põhimõtteliselt täislisadega (salongis peaaegu kõik mõeldav naha all). Originaalist kõrvalekalle on niipalju, et ees on Xenon tuled, mis näevad samasugused välja nagu originaal xenonid. Märt on seda autot juba korra näinud Wirx-i korraldatud Tapa nightrace-il, kui tegi tast pimedas väikse seeria.
Andke teada kui vaja. Auto seisab nagunii kasutult kogu aja. Kui mulle endale konkreetne päev ei sobi, siis võin ta ju näiteks Raivo (või mõne muu usaldusväärse klubiliikme) kätte anda niiakauaks.
...kas võin siis su e30-ne nimekirja lisada?Muhv kirjutas:Vaatan, et e30 sedaan ka puudu. Kahjuks ei hiilga mu iX küll täisoriginaalsusega nagu Martin_R masin, aga väljast ehk kannatab pilti teha. Täienduseks vaid paar ajastukohast riegeri ja zenderi vidinat.
Kui Siim_K enda iXile hääled sisse ajab, siis taandan ennast.
Tallinna tulen, aga alles 15okt. ja nats vägisema 4wd-ga(kastikas), nii et MUHV, esinda valgeid IKS-e hästi;)Muhv kirjutas:Vaatan, et e30 sedaan ka puudu. Kahjuks ei hiilga mu iX küll täisoriginaalsusega nagu Martin_R masin, aga väljast ehk kannatab pilti teha. Täienduseks vaid paar ajastukohast riegeri ja zenderi vidinat.
Kui Siim_K enda iXile hääled sisse ajab, siis taandan ennast.
...meil seekord on kolmekad vaatlusel.Aga kui kõik laabub,siis juba nädala pärast viiekad ja seitsmekad.M4rt kirjutas:e32-te ei taha? välimuselt stock
...vaunuga kirjutas:Järgmine kevad-suvi kutsume sinu, Mckie, lõunaosariikidesse suuremat haiparve pildistama. Praegu on veel liiga palju projekte poolikud