Keeruline, mis? See pole sedaan, ega universaal, ei SUV ega MPV. Ilmselt peame ootama 2009-nda aasta viimast poolt kui BMW PAS-ilt ametlikult katte maha tõmbab..

Samas miks ka mitte? Väga naljakas oli vaadata kuidas BMW muuseumi juures seisid Mercedese bussid, Mercedese märk ära kaotatud ja suured bmw märgid külge riputatudtoivoku kirjutas:mis järgmiseks?hakkame busse ja mahtuniversaale tootma pereemadele?:D luukpära
ma eisaa koomiline lihtsalt kuhu maani bmw suudab langeda om x6 jne masinatega
Aga sellise auto tootmisega saavutaks bmw küll raskelt kasu aga tema maine langeks minu arvates suvalise opeli või vw tasemele. Ehk toodame kõike,et inimesed ostaksid ainult ja kasu tuleks.qpi kirjutas:Samas miks ka mitte? Väga naljakas oli vaadata kuidas BMW muuseumi juures seisid Mercedese bussid, Mercedese märk ära kaotatud ja suured bmw märgid külge riputatudtoivoku kirjutas:mis järgmiseks?hakkame busse ja mahtuniversaale tootma pereemadele?:D luukpära
ma eisaa koomiline lihtsalt kuhu maani bmw suudab langeda om x6 jne masinatega
Vaata kui erinevad on maitsed: minu meelest on see X1 täielik peletis.Raivo kirjutas:PAS on ikka koletis küll, aga X1 täitsa kena.