Nii nii, mõõdutöö tehtud ja tulemus negatiivneRain530 kirjutas:kui suur see genekas on? kas ta E34 sedaani pagassi ära mahub?Viljar kirjutas:Nii nii, muideks on endiselt suureks probleemiks generaatori kohale toimetamine![]()
Ma ei ole endiselt leidnud konksuga autot.
Oleks ka abiks touring ja äkki keegi tuleb reedel varem ja rabab geneka ise peale.
Esialgsete plaanide kohaselt ka tulija, kuigi stanged alles värvikambris aga loodan et reede lõunal saan need ikka alla kruvida. Liikuma kavatsen hakata kuskil kella 17.00 ja 18.00 vahepeal, nii et kui keegi Järvamaad on läbimas sellel ajavahemikul siis võiks ka mingi saba moodustada740ila kirjutas:Kuidas Tallinnast sinna minek võiks olla ?
Mina, Priitt ja Annely saame kokku Elvas Konsumi parklas kell 18.00 ja hakkame sealt siis liikuma...Viljandi omadega võiks trehvata äkki Anttila parklas, see jääb kuidagi täpselt ette ju?john185 kirjutas:no ikka võime ära oodata tartu rahva mis kl te sealt liikuma hakkateInno kirjutas:Viljandi omad võiks ju Tartu rahva ka ära oodata. Et siis koos edasi kulgema Lemme poole! (kui tartust üldse kolonnis tulevad)john185 kirjutas:nii kas viljandist ka siis BMW suvepäevadele minejaid on ja kas oleks mugav kõik koos kolonnis minna kui on soov kolonnis minna siis saaks kokku ootan ettepanekuid kus kohas ja mis kell Üksi on nüri minna (Mina arvan et Pärnu MNT seal kus prügimägi on)
seltsis segasem minu number 53328707
Kui Lõuna-Eestist sa siis pärit oled?mirx26 kirjutas:Ma jään ka teile seal kuskil siis teepeal arvatavasti ette, võtan siis sappa kui jaksan, kui mitte varem siis Kilingi-nõmmes, ei hakka üksi üritama seda otse teed minna, ma võin muidugi palju varem ka jalgu jääda:)
Otepäält, aga ma ei tea mis kell sõitma hakkan, -nii osav sõitja ka arvatavasti pole, et terve tee teil kannul püsida (lõuna-eesti tuuril oli asi ikka 90,st väga kaugel:)) Me lähme vist Tõrva kaudu sealt otsem kui Viljandi kaudu ja parem tee ka. Kas Elvast tuleb otsem Viljandist läbi minna?TiitR kirjutas:Kui Lõuna-Eestist sa siis pärit oled?mirx26 kirjutas:Ma jään ka teile seal kuskil siis teepeal arvatavasti ette, võtan siis sappa kui jaksan, kui mitte varem siis Kilingi-nõmmes, ei hakka üksi üritama seda otse teed minna, ma võin muidugi palju varem ka jalgu jääda:)
Ai kurja, panin ise pehmetmirx26 kirjutas:Otepäält, aga ma ei tea mis kell sõitma hakkan, -nii osav sõitja ka arvatavasti pole, et terve tee teil kannul püsida (lõuna-eesti tuuril oli asi ikka 90,st väga kaugel:)) Me lähme vist Tõrva kaudu sealt otsem kui Viljandi kaudu ja parem tee ka. Kas Elvast tuleb otsem Viljandist läbi minna?TiitR kirjutas:Kui Lõuna-Eestist sa siis pärit oled?mirx26 kirjutas:Ma jään ka teile seal kuskil siis teepeal arvatavasti ette, võtan siis sappa kui jaksan, kui mitte varem siis Kilingi-nõmmes, ei hakka üksi üritama seda otse teed minna, ma võin muidugi palju varem ka jalgu jääda:)
aga koguneks pikkasilla tanklasse kokku ja sealt liiguks koos minema mina arvan niimodiTiitR kirjutas:Ai kurja, panin ise pehmetmirx26 kirjutas:Otepäält, aga ma ei tea mis kell sõitma hakkan, -nii osav sõitja ka arvatavasti pole, et terve tee teil kannul püsida (lõuna-eesti tuuril oli asi ikka 90,st väga kaugel:)) Me lähme vist Tõrva kaudu sealt otsem kui Viljandi kaudu ja parem tee ka. Kas Elvast tuleb otsem Viljandist läbi minna?TiitR kirjutas:Kui Lõuna-Eestist sa siis pärit oled?, loomulikult tahan järgida marsruuti: Elva-Rõngu-Pikassilla-Tõrva-Karksi Nuia-Abja-Kilingi Nõmme-Tali-Häädemeeste-Lemme...seega John, saame kokku ikka kuskil mujal kui Viljandis (kui midagi veel arutada vaja, siis minu nr. 50 13 610)