Ulme aga nüüd hakkan Tallinnast sõitma (täiesti sõge päev tänaInno kirjutas:Viljar kus oled ma juba kohal!!!

Üritan kah teiega Elvas liituda, kui ajaliselt välja veab. Kui mind ei ole pole vaja oodata aga Tiit panen su nr igaksjuhuks kirja juhul kui tekib mõneminutiline ajakaotus siis vast pole hullu? peaks ka navis marsruudi ette valmis tegema siis lihtsam sõita.TiitR kirjutas:Mina, Priitt ja Annely saame kokku Elvas Konsumi parklas kell 18.00 ja hakkame sealt siis liikuma...Viljandi omadega võiks trehvata äkki Anttila parklas, see jääb kuidagi täpselt ette ju?
Mõni minut pole loomulikult hullu, kui aga peaksid kuidagi väga palju hiljaks jääma, siis kodanik john185-ga sai järgmiseks kohaks kokkulepitud Pikasilla tankla ca. 18.30, et siis trassil gaas põhja ja püüad meid kinni sealerikred kirjutas:Üritan kah teiega Elvas liituda, kui ajaliselt välja veab. Kui mind ei ole pole vaja oodata aga Tiit panen su nr igaksjuhuks kirja juhul kui tekib mõneminutiline ajakaotus siis vast pole hullu? peaks ka navis marsruudi ette valmis tegema siis lihtsam sõita.TiitR kirjutas:Mina, Priitt ja Annely saame kokku Elvas Konsumi parklas kell 18.00 ja hakkame sealt siis liikuma...Viljandi omadega võiks trehvata äkki Anttila parklas, see jääb kuidagi täpselt ette ju?
Ja nagu tüüpiliselt enne suvepäevi läheb minu auto remonti, loodame et ei kordu eelmise aasta teema
terv
erich
56612021
EDIT: Arvatavasti Elvas mõtlete uuemat Konsumi?
Väga super siis kui koht uus ja päike paistab. Ise jõuan ilmselt viie-kuue ajal pärnu juba ja siis seitsme-kaheksa ajal jõuan Lemmesse.Inno kirjutas:praegu vähemald paistab päike. Öösel tuli suht kõvasti vihma! Ah ja vanadele olijatele koht on uus! Praktiliseld kohe poe ees peaaegu privaat.
Kõik see parem-ligem-ägedam-odavam kõlab küll isuäratavaltViljar kirjutas:Saime ja esimese kämpside platsi kõik enda valdusse, lisaks sealt ümbruskonna, seega pood ligemal, valgustatud wc, meri ligemal ja kõik muu ka m'nusam![]()
Igaljuhul hetkel Pärnus nänni ostmas ja hiljemalt 13.00 Lemmes tagasi ja hakkad musa ja muu jamaga tegelema.
Mul ka otsustas tund tagasi veel ka pp. rõngas ära kustuda, sirgelt UM-st läbi ja jälle 500.- krooni võrra vaesemerikred kirjutas:Üritan kah teiega Elvas liituda, kui ajaliselt välja veab. Kui mind ei ole pole vaja oodata aga Tiit panen su nr igaksjuhuks kirja juhul kui tekib mõneminutiline ajakaotus siis vast pole hullu? peaks ka navis marsruudi ette valmis tegema siis lihtsam sõita.TiitR kirjutas:Mina, Priitt ja Annely saame kokku Elvas Konsumi parklas kell 18.00 ja hakkame sealt siis liikuma...Viljandi omadega võiks trehvata äkki Anttila parklas, see jääb kuidagi täpselt ette ju?
Ja nagu tüüpiliselt enne suvepäevi läheb minu auto remonti, loodame et ei kordu eelmise aasta teema
terv
erich
56612021
EDIT: Arvatavasti Elvas mõtlete uuemat Konsumi?