e36 coupe sööb õli
e36 coupe sööb õli
318 is 93 võtab nädalas peaaegu 1l. õli aga maha ei jookse ja ei suitse mis jama on ???
Viimati muutis Rünno, 18.10.2004 21:19 47, muudetud 2 korda kokku.
Re: e36 coupe sööb õli
Äkki täpsustaksid mitu km sa nädalas läbi sõidad... kui mingi 10 000 siis pole õlivõtt midagi hirmsat...black2 kirjutas:318 is 93 võtab nädalas peaaegu 1l. õli

E34, 535i, 155kw
E39, 525tds, 105kw
Nissan Primera 2.0d 55kw
E39, 525tds, 105kw
Nissan Primera 2.0d 55kw
Re: e36 coupe sööb õli
sõidan ~100km päevasSimsa525 kirjutas:Äkki täpsustaksid mitu km sa nädalas läbi sõidad... kui mingi 10 000 siis pole õlivõtt midagi hirmsat...black2 kirjutas:318 is 93 võtab nädalas peaaegu 1l. õli
ok, naine ütleb ka oma võhikliku sõna sekka. palun siis mitte naerma hakata 
meil oli sama jama, minu ema autoga. kalla muudkui õli peale aga see kaob nagu nõiaväel. samas loiku ega suitsemist ei kusagil.
leidsime ka põhjuse, mis likvideeris selle mure 100%-liselt.
nimelt - klapisääre tihendid. ma ei tea, kas kirjutasin ka õigesti, aga nii neid nimetatakse
igal juhul tihendid vahetatud, probleem lahendatud.

meil oli sama jama, minu ema autoga. kalla muudkui õli peale aga see kaob nagu nõiaväel. samas loiku ega suitsemist ei kusagil.
leidsime ka põhjuse, mis likvideeris selle mure 100%-liselt.
nimelt - klapisääre tihendid. ma ei tea, kas kirjutasin ka õigesti, aga nii neid nimetatakse

igal juhul tihendid vahetatud, probleem lahendatud.
Just kirjutas keegi mingis teises arutelus, et klapisääretihenditest tingitud õlivõtt on kuskil paar liitrit 10 000km kohta.... aga see, et mingi 1000km kohta 1l õli läheb see olevat tingitud siis kas õlirõngastest või kulunud silindritest.....
E34, 535i, 155kw
E39, 525tds, 105kw
Nissan Primera 2.0d 55kw
E39, 525tds, 105kw
Nissan Primera 2.0d 55kw
ei ma mõtlen et kui niikui nii lahti võetakse mootor siis lasen juba kõik vahetada või mis sa arvad ??acid kirjutas:Mis see kett õlivõtu puutub???Kui rõngad läbi siis ka suits taga,aga hädaline kirjutab ju et ei suitse ega leki aga õli kaob.
Ma soovitaks lasta mõnel spetsalistil asi üle kas ikka ei suitse...
coupe
kus juures klapisääretihendid võivad põhjustada väga suurt õli kulu! e
Eelmine sügis sai passat soetatud ja sellel oli õlikulu 2L 1000 km kohta ja seda ka min. õliga ning õli lisandiga. Loomulikult tossas ka ja mitte vaid käivitamisel. Leppisin juba põhjalikuma remondiga, kuid pääsesin vaid klapisääretihendite vahetusega. Peale seda oli kõik super, tihendid olid muidugi täiesti surnud.
Eelmine sügis sai passat soetatud ja sellel oli õlikulu 2L 1000 km kohta ja seda ka min. õliga ning õli lisandiga. Loomulikult tossas ka ja mitte vaid käivitamisel. Leppisin juba põhjalikuma remondiga, kuid pääsesin vaid klapisääretihendite vahetusega. Peale seda oli kõik super, tihendid olid muidugi täiesti surnud.