Lugu järgmine, et oma teadmist mööda sai mul masinal bensiin otsa, et hakkas vaikselt jupsima ja välja ta surigi lõpuks. Tean kindlalt, et bensiin oli peagi lõppemas, tõin bensukast 10 liitrit, panin sisse, käivitan, lubab minna, korra läheb käima ka, aga käima ei jää. Jamasin nii mitu korda, siis nagu ei tahtnud enam üldse käima minna, mõtlesin, et äkki täis nüüd, võtsin küünlad maha, olid täitsa ok need, panin tagasi, aga ikka sama jama. Korra läheb, aga käima ei jää, kas bensupump ei tõmba bensu üles, või on nüüd õhk vahele jäänud kuhugi või mis?? Käima ka tõmmata ei saa, kast on automaat.

Siis veel, et bensupump ka mul masinal undab kogu aeg peaaegu, et kas pump või kütusefilter hakkab omadega otsa saama? Ja kui ma süüte sisse keeran, kas bensupump peaks sellist sirinat ka tegema korra, tean et kunagi 190 MB-l oli küll nii, praegu igatahes ei kuule ma midagi, kuid kui korra käima läheb, siis pump hakkab undama küll. Ühesõnaga, kuidas ma ta nüüd omal uuesti käima saaksin? Krt, see on see, kui paak tühjaks lastakse, enam küll sellel juhtuda ei lase.
Aga jah, käima tahaks teda saada nüüd????