Mure järgmine, et kui masin külmalt käima panna, siis lööb salongi bensiini lõhna sisse, kui auto soeneb, siis kaob see ära, millest see tingitud on?
Teine asi on kahtlaselt suur kütuse kulu linnas sõites, 20 liitriga sõidan mingi 100km ja nats ehk peale, siis kompuuter juba näitab, et küte hakkab lõppema ja peaks tankima minema. Ma ei tea kui õieti see kompu nüüd näitab, aga minu arvamust mööda ikka suht õieti, sest ükskord proovisingi sõita edasi, kui kompu juba enam ei näidanud veel sõidetavaid km-eid ja siis oligi mul siin see jama, et ei saanud enam bensiini kätte ega masinat käima, no sellega sai pärast ok. Aga pole nagu võimalik ju, et 2,5 mootor linnas 20l 100km-le võtab

ja kusjuures sõidustiil on ka rahulik. See AVG seal kompul näitab keskmist mingi 14,2, ei tea, selle arvestus suht eba minu meelest, aga noh seal ta arvestab kesmist midagi ja nii.. ja kui see isegi õige oleks, siis 20l 100-le on ikka täiesti absurdne juba? Mis värk see on? Ostsin viimati 20 liitrit sisse ja praegu olen mingi 70 km sõitnud ja kompu näitab, et 47 km saan veel, mida on tegelikult veelgi vähem. Miles probleem?