Paluks arvamust cabrio kohta
-
- Huviline
Paluks arvamust cabrio kohta
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php ... o/id=95201
Kuidas selline katus talvel vastu peab? Kas külm ja jää liiga ei tee katusele?
Viimati muutis karukaty318, 11.11.2004 22:44 37, muudetud 1 kord kokku.
- Priit Peljo
- Huviline
Re: Paluks arvamust auto kohta
Teeb küll.Sisuliselt muudab katuse laiguliseks(Nähtud)Teine viga onkarukaty318 kirjutas:http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php ... o/id=95201
katuse kokku lappimine märjana(suvel).
Kui tahad talvel sõita,oleks tark muretseda "hardtop"(kõvakatus).
Hinnad on:500.-1000.-€.(Eestist väga raske leida)Isegi kui on hardtop
olemas,oleks soovitav talvel soojas ja kuivas kohas kokku lapitud
katust tuulutada.
niiskusega ja talvel külmaga hakkab katusega jama nimelt sulab katusele kogunenud lumi ja jää nind tulemuseks on nagu eelpool mainitud laiguline ja pidevalt niiske katus. pead katust tuulutama ja veenduma, et see hallitama ei lähe. samuti veendu, et katus oleks terve ja rebendeid ei leiduks, need kipuvad kah kiiresti suuremaks rebenema.
aga auto paistab aus olema ja kui huvi siis miks mitte, see e30 kabrio on siinmail küllaltki haruldane riistapuu.
aga auto paistab aus olema ja kui huvi siis miks mitte, see e30 kabrio on siinmail küllaltki haruldane riistapuu.
- ottOmar
- Huviline
- Peamine sõiduk: Mercedes-Benz CL55
Sai kunagi terve talv ära sõidetud Audi 80 Cabrioga ja no mitte kui ühtegi probleemi ei olnud. Kõige tavalisem küs oli, et kas külm ei ole? Vastupidi - selliste asjade peale on tavaliselt ka insenerid mõelnud ja autole oli originaalis pigaldatud ka lisasoojendus.
Autot hoidsin koguaeg õues - ei teinud see lumi ja jää talle mittemidagi. Paarist kohast oli isegi parandatud ja need kohad pidasid ka hästi vastu.
Ja korra talve jooksul soovitan proovida ka -10C top offiga sõita - nalja nabani.
Suvel oli jälle kõige paremas naisterebimis võrmis
Autot hoidsin koguaeg õues - ei teinud see lumi ja jää talle mittemidagi. Paarist kohast oli isegi parandatud ja need kohad pidasid ka hästi vastu.
Ja korra talve jooksul soovitan proovida ka -10C top offiga sõita - nalja nabani.
Suvel oli jälle kõige paremas naisterebimis võrmis

isegi mu ema sõidab BMWga
Kus ja millal pildid tehtud? Sellele oskan vastataPriit Peljo kirjutas:Ütlen ausalt mulle ei meeldi (veljed).
Kas on plaanis osta see liikur?
Huvitav kus ja millal need pildid on tehtud?
Peace.

Pildid on tehtud septembris ning seda siis viljandimaal (ma võiks öelda veel ka tänavanumbri ja asula kuid arvan et ei ole mõtet), enne seda oli auto saksas...
üldse, mis tähtsust sellel on kus pildid tehtud on, auto on aus... Kuigi ma pole vast kõige objektiivsem inimene seda mainime, müüja nimelt sõber

Aga kui auto meeldib siis alati saab ju kuulutues olevale numbrile helistada ning auto üle vaadata..
Bmw 318i '82, VW Multivan '07, VW Golf '13
- Priit Peljo
- Huviline
Auto aastast 86. Autol saksa numbrid.Bronco kirjutas:Kus ja millal pildid tehtud? Sellele oskan vastataPriit Peljo kirjutas:Ütlen ausalt mulle ei meeldi (veljed).
Kas on plaanis osta see liikur?
Huvitav kus ja millal need pildid on tehtud?
Peace.![]()
Pildid on tehtud septembris ning seda siis viljandimaal (ma võiks öelda veel ka tänavanumbri ja asula kuid arvan et ei ole mõtet), enne seda oli auto saksas...
üldse, mis tähtsust sellel on kus pildid tehtud on, auto on aus... Kuigi ma pole vast kõige objektiivsem inimene seda mainime, müüja nimelt sõber![]()
Aga kui auto meeldib siis alati saab ju kuulutues olevale numbrile helistada ning auto üle vaadata..
Võibolla on pildid tehtu Saksas aastal 87.
Ma arvan et autot müües peaksid pildid võimalikult värsked olema.
Mu töökaaslane muus oma autot kaks aastat vanade piltidega

Lõpuks sai müüdud.

Peace
ei jõudnud eelmine kord...mässasime Rainoga tereve päeva ühe TDSi pumba kallal...aga see nädalavahetus lähen uuesti maale, ja siis on küll plaanis vaadelda asja lähemalt ikkagi...mulk2 kirjutas:kas sa Valdek siis jöudsid ka autole pilku heita? Oleks tore teada mis see auto endast siis ikkagi kujutab?