Uued talgud loomade varjupaigas, 13.11.04, kl 11.00
- Priit Peljo
- Huviline
no loomulikult on see arusaadav, et kõik liikmed ei saa tulla. see oleks imelik kui kõik oleks vabad sel hetkel. siiski, klubis on ju üle 60 nime ja suur hunnik huvilisi.
aga mis seal ikka...
seekord mõtlesime ka osalejatele väikese meene välja.
väike snäkk ja karastusjook ELS-i poolt nagu ikka ja väike tunnustus EBK poolt
aga mis seal ikka...

seekord mõtlesime ka osalejatele väikese meene välja.

väike snäkk ja karastusjook ELS-i poolt nagu ikka ja väike tunnustus EBK poolt

Mina sain endale rämeda kassikuse ja koerasita haisu külge mis ei kao mu küljest vist enne maailmalõppu
Lisaks ma ei tunne oma käsi näpitstangidega aiavõrgu nüsimisest.
Aga sellegipoolest said paljud kutsikaid endale uued pesad ja ärevaid hetki tekitas radiaator, mis kärssas paukudes ja pragisedes läbi.

Lisaks ma ei tunne oma käsi näpitstangidega aiavõrgu nüsimisest.
Aga sellegipoolest said paljud kutsikaid endale uued pesad ja ärevaid hetki tekitas radiaator, mis kärssas paukudes ja pragisedes läbi.
Indrek
Täiesti masendav ikka, millistes oludes seal loomad elama peavad - ma tõesti täitsa imestasin kohe. Kas tõesti nii vähestele läheb see korda? Kas tõesti nii paljud "inimesed" viskavad oma lemmikloomad niimoodi tänavale?
Igatahes väga rahul tänase päevaga, käed küll eriti sõna ei kuula ja seal majas valitsenud hais pole veel ninast päris väljas, aga siiski!
Mõned pildid ka meie tänastest tegemistest:
http://www.zone.ee/sorts/Veel%20pilte/
Igatahes väga rahul tänase päevaga, käed küll eriti sõna ei kuula ja seal majas valitsenud hais pole veel ninast päris väljas, aga siiski!
Mõned pildid ka meie tänastest tegemistest:
http://www.zone.ee/sorts/Veel%20pilte/
Ehh... mõelge positiivselt,
kas te ei tunne siis kuidas te oma karmat parandasite.
Ma vaatasin tükk aega kuidas sakslannad ja ka hiljem soomlannad meie kohalikele lisaks äraseletatud ilmetega koeri jalutasid. Kuidas nemad, võõramaalased, sinna "ära eksisid" mina ei tea aga nende silmavaade oli ikka väga puhas.
Ma vaatasin tükk aega kuidas sakslannad ja ka hiljem soomlannad meie kohalikele lisaks äraseletatud ilmetega koeri jalutasid. Kuidas nemad, võõramaalased, sinna "ära eksisid" mina ei tea aga nende silmavaade oli ikka väga puhas.
E30 316i ´90, E34 518i ´95
Tublid poisid olete!!!Hans kirjutas:Ehh... mõelge positiivselt,
Nende võõramaalaste kohapealt võin informeerida, et väga väga suur osa meie loomi emigreeruvad soome elama. Soomlased viivad ka vanu ja haigeid koeri/kasse minema, mida eestlased kunagi ei tee ning pakuvad kodu ja ravi ka sellistele, kelle kohta on teada, et eluloomasid ei saa. üks nendest organisatsioonidest on selline..
aga mis puutub edastistesse talgutesse, siis nüüd võite kergendatult hingata. ma ei tüüta teid nüüd enam pikka pikka aega.

kes sai innustust ja soovib meiega vabatahtliku tööd alustada, võib igal laupäeval varjupaika tulla, siis on vabatahtlikud seal. kes soovib muul moel abiks olla, võib alalti sinna sööki/kaltse jm viia, mis omal üle ning kel lihtsalt palju pappi aga miskit teha ei viitsi, võib raha annetada kas ELS-ile või varjupaigale.
igal juhul osad teie hulgast on tublimast tublimad

Hans, ikka saab ja see on lisaks kõigele veel väga oluline töö, kuna koerad jäävad üsna kangeks seal lühikese keti otsas kükitades ja varjupaiga talitajad kahjuks peale söögi ette viskamise muud nende loomadega seal ei tee. nii, et igal juhul minge koertega jalutama aga uurige ennem vabatahtlike käest järele, millised koerad lastega usaldusväärsed ning millised mitte.
Mckie, eks sa selles suhtes oled õigel teel, et suvel on loomadel väga tore tänaval ringi lipata ja siit-sealt toitu näpata aga talvel nad kahjuks surevad nälja- ja külmasurma tänaval
lisaks on enamik koeri seal kodudest toodud või näiteks metsast leitud. viimase aja trend on, et koerad viiakse metsa, seotakse puu külge, et nad kodu ei saaks otsima minna, ning vahel tõmmatakse veel ka kott pähe
varjupaika on selliseid koeri toodud küll ja küll....
see on väga tõsine ja kurb teema ning selleks, et sellise rõveda asutuse vajalikkust mõista, nagu seda koerte varjupaik on, peab mõnda aega selles maailmas sees elama ja selliste loomade käekäike jälgima. eks kaugemalt vaadatuna võib tõesti mulje jääda, et loomadel on tänaval parem aga tegelikult see kindlasti nii ei ole. paljud seal olevad loomad on nii jubedat elu enne varjupaika elanud, et isegi surm on nendele parem kui vana elu edasi elamine. te ei kujuta ette, millisteks jubedusteks inimesed võimelised on
Mckie, eks sa selles suhtes oled õigel teel, et suvel on loomadel väga tore tänaval ringi lipata ja siit-sealt toitu näpata aga talvel nad kahjuks surevad nälja- ja külmasurma tänaval

lisaks on enamik koeri seal kodudest toodud või näiteks metsast leitud. viimase aja trend on, et koerad viiakse metsa, seotakse puu külge, et nad kodu ei saaks otsima minna, ning vahel tõmmatakse veel ka kott pähe

varjupaika on selliseid koeri toodud küll ja küll....
see on väga tõsine ja kurb teema ning selleks, et sellise rõveda asutuse vajalikkust mõista, nagu seda koerte varjupaik on, peab mõnda aega selles maailmas sees elama ja selliste loomade käekäike jälgima. eks kaugemalt vaadatuna võib tõesti mulje jääda, et loomadel on tänaval parem aga tegelikult see kindlasti nii ei ole. paljud seal olevad loomad on nii jubedat elu enne varjupaika elanud, et isegi surm on nendele parem kui vana elu edasi elamine. te ei kujuta ette, millisteks jubedusteks inimesed võimelised on

no pole hullu Are, töö sai ikkagi tehtud.
Sel aastal rohkem tagusid pole ja võib-olla pole üldse enam kuna see varjupaik suletakse kui uus valmis ja uues on selline kord majas, et karta on, et seal eriti miskit teha pole. Seal pannakse kõik loomad 14 päevaga magama ja keegi ei hakka vaeva nägema nendele uue kodu otsimisega
Sel aastal rohkem tagusid pole ja võib-olla pole üldse enam kuna see varjupaik suletakse kui uus valmis ja uues on selline kord majas, et karta on, et seal eriti miskit teha pole. Seal pannakse kõik loomad 14 päevaga magama ja keegi ei hakka vaeva nägema nendele uue kodu otsimisega

Samas pole ma üldse kindel kas 2 nädalaga magama panek poleks õiglasem ...Diana kirjutas:Seal pannakse kõik loomad 14 päevaga magama ja keegi ei hakka vaeva nägema nendele uue kodu otsimisega
See praegune varjupaik oli küll väga masendav koht - sadu koeri ja kümneid kasse ootamas lihtsalt midagi. Niimoodi neid loomi pidada seal pole ju kah mõtet.
Indrek
Kasside puhul kehtib see kindlasti, selles pole kahtlustki. kassid ainult piinlevad haiguste küüsis praegu ja meie käed on seotud kuna kui nädalavahetusel haiged kassid tervetest eraldame, on nädala pärast jälle kõik kassid segamini visatud. need talitajad eriti palju loomade nimel vaeva ei näe.
samas koerad leiavad 98% uued kodud ja saavad väga õnneliku elu osaliseks. selles suhtes on tõesti kahju... meie omagi koer ju varjupaigast pärit
aga jah, me oleme teiste aktivistidega ka palju teortiseerinud teemal, kuidas kodutute loomade probleemi lahendada aga fakt on see, et kui varjupaigad ise vastu ei tule ja linn vastutust ei võta, pole ka ühel MTÜ-l miskit hüpata
praegu toimub täielik kaos sel maastikul ning loodetavasti see uus varjupaik siis parandab praegustki olukorda natuke.
samas koerad leiavad 98% uued kodud ja saavad väga õnneliku elu osaliseks. selles suhtes on tõesti kahju... meie omagi koer ju varjupaigast pärit

aga jah, me oleme teiste aktivistidega ka palju teortiseerinud teemal, kuidas kodutute loomade probleemi lahendada aga fakt on see, et kui varjupaigad ise vastu ei tule ja linn vastutust ei võta, pole ka ühel MTÜ-l miskit hüpata

Tere sõbrad!
ELS, Kodutute koerte varjupaik aga eelkõige mina tahame teid südamest tänada teie
abi eest! Väga palju ja vajalikke said tehtud tänu BMW-klubi liikmetele ja teistele talgulistele, suuremad tänud kõige vastupudavamatele meestele. Teil oli täis 8 tunnine tööpäev, tänu millele kutsad on rõõmsalt nüüd
okupeerinud valmis tehtud puure ja neil on soe ja natu privaatsem.
Loodame, et saame ka edaspidi teie tugi ja tugevat kätt.
Loomasõbralikult,
Veera
ELS
vot sedasi
ELS, Kodutute koerte varjupaik aga eelkõige mina tahame teid südamest tänada teie
abi eest! Väga palju ja vajalikke said tehtud tänu BMW-klubi liikmetele ja teistele talgulistele, suuremad tänud kõige vastupudavamatele meestele. Teil oli täis 8 tunnine tööpäev, tänu millele kutsad on rõõmsalt nüüd
okupeerinud valmis tehtud puure ja neil on soe ja natu privaatsem.
Loodame, et saame ka edaspidi teie tugi ja tugevat kätt.
Loomasõbralikult,
Veera
ELS
vot sedasi

GS