Tuvastatud reklaamiblokeerija: Meie veebis on võimalik kuvada külastajatele veebireklaamid. Palun kaaluge oma reklaamide blokeerija keelamist meie veebisaidil.
Erm... keskkonsoolile käib asi E36'l jah... uurisin ise ka vahepeal palju see maksta võib. Igor sauel tahab selle eest 2000 eek saada, UM'i hind ei julge küsimagi minna. Mul 1 tark poiss, kes ise selle valmis meisterdab mulle mingi hetk tõenäoliselt
meph kirjutas:Erm... keskkonsoolile käib asi E36'l jah... uurisin ise ka vahepeal palju see maksta võib. Igor sauel tahab selle eest 2000 eek saada, UM'i hind ei julge küsimagi minna. Mul 1 tark poiss, kes ise selle valmis meisterdab mulle mingi hetk tõenäoliselt
kle, kui hüppaks punti ja laseks sellel targal poisil neid siis kohe mitu teha. Kui hind ikka väga hull ei kujune, siis võtaks isegi ühe .
Hmm... ma vaatan, et päris palju inimesi sellest huvitatud. Rääkisin veidi härrasega sellest täpsemalt ütles, et mõtleb selle peale veidi ja paneb siis mingi hinna ka paika. Iseenesest oleks hea, kui saaks kellegilt, kellel on käetugi olemas, seda korraks laenata, et gabariidid õiged saaksid ja asi imelik välja ei näeks. Ja siis saaks välja mõelda selle ka, et kui käetugi üles liigutada, siis mis sealt alt välja võiks paista... et kas lihtsalt mingi panipaik, cupholder või veel midagi huvitavamat
ei ole vett vedama läinud ta miskit veel,,, kõik mis hea tuleb aeglaselt Eks ma helistan nahapoisile uuesti nüüd varsti... eelmine kord tahtis saada mõtlemisaega, et hinna osas midagi arvata.
Täna vaatasime konsooli koos üle ja võtsime mõõdud. Kuu jooksul peaks nn. "prototüüp" valmis saama. Teen sellest siis pildid ja saate ise otsustada, kas olete antud asjast huvitatud. Kellel huvi, saab käega ka katsuda. Hind jääb tõenäoliselt kusagile 1500-2000 krooni vahele. Täpsema hinna saab teada siis, kui asi on valmis. Siis täpselt teada, palju kulumaterjali asja sisse läheb ja palju sellise asja valmistamine aega võtab.