Bimmerparty 2005 Soomes
- Tarmo
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW G11 740XD
helsingist oli see koht mingi 550km , ainiga vaatasime.
Võiks minna jah.Mitu aastat nagu üritatud , aga teema on vaikselt ära hääbunud.
kohe tuleb hakata planeerima , sest muidu on jälle mineku aeg käes ja siis on hilja.
Võiks minna jah.Mitu aastat nagu üritatud , aga teema on vaikselt ära hääbunud.
kohe tuleb hakata planeerima , sest muidu on jälle mineku aeg käes ja siis on hilja.
Omatud BMW tüüpi sõidukid : E30 318, E30 325i, E30 325i, E34 530i, E34 524td, E39 530dT, E46 328Ci, E30 324td, e34 525tds, e36 316i, E39 530dT, E38 730d, E65 730d, G11 740XD, E36 328i cabrio, E46 316ti, E82 120d coupe, E88 120d cabrio
- Kristjan_K
- Huviline
Lahedad ideed poistel :
Miten olisi parit Miss Bimmerit jotka pesee autoja märät t-paidat päällä (tai ilman)? Jos hyvä korisarja ja puskurit niin siitä ilosta voisi maksaakin
Jätaks isegi auto kergelt tolmuseks ,et rohkem pesemist oleks
Iseenesest võiks minna vaatama küll millega nad siis ennast lõbustavad.
Samas igas teises postis on neil juttu täis joomisest ja et keegi ikka joobes sõitma ei läheks.Tundub et nii mõndagi kisub sinna auto rooli kui väike naps võetud. Loomulikult tekitab segadust ka see ,et neil lubatud 0,5 promilli meil jällegi 0 nii ,et meil on lihtsam.Eestis ei pea mõtlema palju joonud olen vaid kui olen siis ei sõida.
Muidu jällegi teada ei saa kui ise kohal ei käi ja tundub , et korraldatakse nii mõndagi huvitavat. Palju nalja võiks saada kui nad ka selle ostukärude kiirenduse suudavad korda saata
Miten olisi parit Miss Bimmerit jotka pesee autoja märät t-paidat päällä (tai ilman)? Jos hyvä korisarja ja puskurit niin siitä ilosta voisi maksaakin
Jätaks isegi auto kergelt tolmuseks ,et rohkem pesemist oleks

Iseenesest võiks minna vaatama küll millega nad siis ennast lõbustavad.
Samas igas teises postis on neil juttu täis joomisest ja et keegi ikka joobes sõitma ei läheks.Tundub et nii mõndagi kisub sinna auto rooli kui väike naps võetud. Loomulikult tekitab segadust ka see ,et neil lubatud 0,5 promilli meil jällegi 0 nii ,et meil on lihtsam.Eestis ei pea mõtlema palju joonud olen vaid kui olen siis ei sõida.
Muidu jällegi teada ei saa kui ise kohal ei käi ja tundub , et korraldatakse nii mõndagi huvitavat. Palju nalja võiks saada kui nad ka selle ostukärude kiirenduse suudavad korda saata

Puhas sõidurõõm
Mis tähtsust omandab see asi suhtes sellesse, et kas Eestist tuleb rahvast või ei? Ei usu, et see on eriti rahvusest kinni, kes istub rooli taha joobes....Oliver P kirjutas:
Kui soov on osaleda, siis tasub juba varakult sellest teatada ja endale "koht kinni panna".
- Priit Peljo
- Huviline
Re: Bimmerparty 2005 Soomes
Oleks türitus seotud http://www.bmwclub.fi/ -ga siis tahtmine minna oleks.
Aga bmw-tuning-club no jah.
- Priit Peljo
- Huviline
Miks sa Kate oma kommentaaris Oliver P-le viitad.Kate kirjutas:Mis tähtsust omandab see asi suhtes sellesse, et kas Eestist tuleb rahvast või ei? Ei usu, et see on eriti rahvusest kinni, kes istub rooli taha joobes....Oliver P kirjutas:
Kui soov on osaleda, siis tasub juba varakult sellest teatada ja endale "koht kinni panna".

Keegi vast teab ka mõnda Saksa klubi, seal toimuvad ikka korralikud koosviibimsed, minuarust võiks hoopis sinnapoole kimada.
Rahavliselt ma usun, et ega ta nüüd nii väga mega kallim ei tule, ja praeguse hetkega on pool aastat vähemalt ürituseni aega ja miks mitte kasvõi 300.- iga kuu kõrvale panna.
Rahavliselt ma usun, et ega ta nüüd nii väga mega kallim ei tule, ja praeguse hetkega on pool aastat vähemalt ürituseni aega ja miks mitte kasvõi 300.- iga kuu kõrvale panna.
Mercedes EQS 450+ 2022
Re: Bimmerparty 2005 Soomes
Priit Peljo kirjutas: Oleks türitus seotud http://www.bmwclub.fi/ -ga siis tahtmine minna oleks.
Aga bmw-tuning-club no jah.
Nõus. Vähemalt pildigaleriide järgi tunduvalt mõistlikum/kainem seltskond
- Kristjan_T
- Huviline
- streetstyle
- Huviline
Kas ka keegi siit on tulemas sinna bimmerpartyle Kalajoelle?
Kuulsin et lätist pidi tulema vöibolla möningaid uute M5 ja 700 seerjatega sinna . Reede 1.7. oleks kogunemine helsingi lähetusel bensu jaamas kell 09.30 ja kell 10.00 oleks minek kalajoe poole ja peatutakse möningates suuremates linnates kus tuleb aina juurde bmw:si
Kuulsin et lätist pidi tulema vöibolla möningaid uute M5 ja 700 seerjatega sinna . Reede 1.7. oleks kogunemine helsingi lähetusel bensu jaamas kell 09.30 ja kell 10.00 oleks minek kalajoe poole ja peatutakse möningates suuremates linnates kus tuleb aina juurde bmw:si