Keegi kel kogemusi on võiks sõna võtta. Kütusekulu ei huvita. Millele ennem ostu silm peale visata, kuluosade hinnad, kasko

Tänan-
Kui rallida tahad, siis on 6-ne manual ikkagi ainuke valik. Steptronic rohkem kruismiseks paras, kui tahad sellega kiirelt süstida, siis tuleb ta enne "kurjaks ajada" või siis manuaalselt käike vahetada.k2igukanginupp kirjutas:Mida arvata 98 aasta 540st (steptronic). Pakutakse siin ühte täislaks lisadega, väikese kontrollitud läbisõidu ja hästi hooldatud autot 11.000 euriga. Olen lühiajaliselt omanud 528 manuaali ja 535 step-i. Esimene liikus täiesti eduliselt seevastu 535 aut oli uimasus ruudus. Samas linnas liikudes ülimugav.
Keegi kel kogemusi on võiks sõna võtta. Kütusekulu ei huvita. Millele ennem ostu silm peale visata, kuluosade hinnad, kaskoja muu info on teretulnud!
Ossa krtAnti kirjutas:[Anti@paar.kuud.tagasi.15kEEK.käigukastile
Mitte et ma sind hirmutada tahaks, aga siit saad teada, mis sinu käimarit oodata võib:eero kirjutas:Ossa krt![]()
![]()
![]()
Kus tehti? Krdi jama ikka kui 7a vanal autol käimarit remontima peab juba
Mul andmed 2001 aasta e39 kohta:k2igukanginupp kirjutas:Olen lühiajaliselt omanud 528 manuaali ja 535 step-i. Esimene liikus täiesti eduliselt seevastu 535 aut oli uimasus ruudus
Kusjuures sellise numbri saamiseks Tallinnas tipptundide aegu liikudes peaks ikka üsna raske jalg olema. Mul viimase ca 500km keskmine 15,9, sellest on ca 30km maanteesõitu, ülejäänu Õismäe-kesklinn-Mõigu liiklus hommikul ja õhtul tipptunni paiku. Sisaldab ka vahepealset lumist perioodi. Kuivemal ajal püsib linnakulu vahemikus 15-15,5L.ArgoV kirjutas:
Kuigi sind ei huvita, siis lihtsalt infoks kütusekulu kah:
540i - linn 18,9 l/100 km
Kõik võib olla - need on tehase andmed, mitte isikliku kogemuse põhjal saadudAnti kirjutas:Kusjuures sellise numbri saamiseks Tallinnas tipptundide aegu liikudes peaks ikka üsna raske jalg olema. Mul viimase ca 500km keskmine 15,9, sellest on ca 30km maanteesõitu, ülejäänu Õismäe-kesklinn-Mõigu liiklus hommikul ja õhtul tipptunni paiku. Sisaldab ka vahepealset lumist perioodi. Kuivemal ajal püsib linnakulu vahemikus 15-15,5L.ArgoV kirjutas:
Kuigi sind ei huvita, siis lihtsalt infoks kütusekulu kah:
540i - linn 18,9 l/100 km