kell 10.25 ca kui mina maailma kõige õndsamat und magasin, kuulsin sellist lõhkumist aknale, et oleks tahtnud seda lõhkujat maha lüüa, hüppasin voodist püsti, röökides "mis vaja on"
Naine paanikas akna all, et varas autos tahab Audit ära viia. Suurt mõtlemist polnud, tossud jalga ja punuma trussikute ja T-särgi väel.
Maja ette jõudes (hoovi kaudu tänavale), naine üksi auto juures ...
Küsisin, et kus on, näitas käega Tehnika ja Adamsoni risti poole, et sinna poole jooksis. Käskisin kohe ka politsei kutsuda .
Panin punuma ja vaateväljas oligi üks kahtlane tegelane. Adamsoni ja Tehnika ristis, raudtee pool nõlvakul jõudsin tondile järgi (sörkis mu ees), küsisin, et kle mis sa mu autos tegid, tema keeras ümber ja kujutage ette, et nii õnnetult, et jalad läksid risti ja kukkus hoobilt vastu puud kohe, jalad taeva poole ... tõusis ja kukkus uuesti nägupidi mulda ... ja nii mitmeid kordi ja kordi ... Ei tea mis tal viga hakkas nigu viirust täis arvuti, mis ise ka ei tea mis toimetab ..
ja nii ca 8-10 min järjest. Adamsoni tn-l 1 mees vaatas pealt, ei tea mis tema veel mõelda võis, trussarite väel mees ja 1 armeenlase lõust kahekesi raudtee ääres sedaviisi

Mina väsisin lõpuks sellest vaatemängust nii ära (mudaseks sain millegi pärast ka), hea et möödasõitnud 2 jeepidega härrat appi tulid ja korralikult selle ahvi ära isoleerisid kuni politsei saabus ja vennikese oma valdusse haarasid

Pidin omikul auto turule viima, nüüd mõtlen, et hea et ei viinud, minu päev läks kirja hoolimata mõnesaja kroonisest lisaväljaminekust süüteluku näol. (kes tahab võib nüüd toetada mind sellel teel

Üks ahv sai täna "õndsaks"! krdi **** piidrist autovaras ....