Bmw 535 1991.a. kojameeste jama
Bmw 535 1991.a. kojameeste jama
tere.....kas keegi oskaks öelda et mis viga...kui mu kojamehed autol vaid kõige kiiremal reziimil töötavad. ja miks soojendus on lakanud töötamast. kõik tuled põlevad....aga soojust ei tule:S oskab keegi nõu anda`?
Kui nad sul koha peal ainult kõige kiiremalt töötavad, siis on see normaalne, sest nigu hakkad sõitma, siis tuleb teine kiirus veel juurde.
Kui ei tule siis on kaitse läbi.
Aga ma täpselt aru ei saa, et kõik tuled põlevad aga soojust ei tule, et siis kui tuled maha võttad, hakkab sooja tulema
Ma usun, et sul ei tule tuledega ega tuledega seda sooja ja on samuti mõni kaitse läbi, või siis mootor kinni jooksnud.
Kui ei tule siis on kaitse läbi.
Aga ma täpselt aru ei saa, et kõik tuled põlevad aga soojust ei tule, et siis kui tuled maha võttad, hakkab sooja tulema

Mercedes EQS 450+ 2022
kaitsmed jne
aga kus need kaitsmed asuda võiksid...ma suht värske autoomanik....ja pole veel eriti aega olnud...et ta avarusi väga täpselt uurida. ja puhur jah ei tööta mitte mingil juhul....selle valgustuse all ma tegelt midagit muud mõtlesin....aga jah palju see uus ventikas siis maksta võib...mis väidetavalt kinni kiilund..
Jah, valed raadiopaigaldused tihti selle kiirusesignaali tuksi keeravad.
Kliimaseadmest sa ei kirjuta. Kui on tavaline, siis on takistipakk, aga 4. kiirus töötab siis alati. Kui on kliimaautomaat, siis võib olla viga mõõgas ("sword"). Vt. www.bmwe34.net on sellest kindlasti jutt olemas.
Kliimaseadmest sa ei kirjuta. Kui on tavaline, siis on takistipakk, aga 4. kiirus töötab siis alati. Kui on kliimaautomaat, siis võib olla viga mõõgas ("sword"). Vt. www.bmwe34.net on sellest kindlasti jutt olemas.
Priit
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!