316 sööb palju või...
316 sööb palju või...
Siuke asi et linnasõidul 316iT e30 läheb 13l/100, mis teema on kas seda on palju või....vähe
normis ta arvan et kohe üldse ei ole, isegi hommikul panen auto 3min. enne sõitu käima????? kellel on siuke mootor ja mis teie kulud on aa ja külmast peast kohe sõitma ei saa sest turtsub (kui see peaks midagi tähendama)

320i-83a.
Seda on kohe kindlasti palju. Minu 141.kw võtab talvel pigem veits vähemgi.
Kõigepealt alusta bensu ja õhu filtri vahetusest .Mul kunagi Omega mis tavaliselt võttis 7-8 sajale hakkas peale bensu peen filtri ummistust (lasin paagi kuivaks) võtma nii 25 sajale. Peale filtri vahetust oli kõik jälle ok.
Kõigepealt alusta bensu ja õhu filtri vahetusest .Mul kunagi Omega mis tavaliselt võttis 7-8 sajale hakkas peale bensu peen filtri ummistust (lasin paagi kuivaks) võtma nii 25 sajale. Peale filtri vahetust oli kõik jälle ok.
Re: 316 sööb palju või...
Tere
Muidugi seisab peatselt ees ka natuke hooldust, mis võib ehk kasulikult mõjuda.
jJanno
318iT@1993. Talvel keskmine kütusekulu ka mingi 12-13. Päevane läbisõit on tüüpiliselt 2x10 km. Suvel on kütusekulu 9. Samas talvel maanteel saab selle kütusekulu hõlpsast ka talvel alla 10. Neljasilindrilised pole vist kõige ökonoomsemad ;)karlerik kirjutas:Siuke asi et linnasõidul 316iT e30 läheb 13l/100, mis teema on kas seda on palju või....vähe :| normis ta arvan et kohe üldse ei ole, isegi hommikul panen auto 3min. enne sõitu käima????? kellel on siuke mootor ja mis teie kulud on aa ja külmast peast kohe sõitma ei saa sest turtsub (kui see peaks midagi tähendama)
Muidugi seisab peatselt ees ka natuke hooldust, mis võib ehk kasulikult mõjuda.
jJanno
exTouring
mnjaa
mul 93 a. ja igast filtrid vahetatud ikka 13, maanteel saab vähemaga aga ega ta ka suvel linnas alla 10 ei saand, küünlad ja kogu värk on vahetatud. Teeb veits
. Peab vist lükkama hakkama 

320i-83a.
-
- Huviline
tore
Aga mis minu kärul siis viga, teen proovi ja sõidan 100 km hästi rahulikult ja kui on üle 10-ne siis hakkan rohkem tööd ja raha teenima 

320i-83a.
to Meph: austan sinu arvamust, kuid ei jaga seda...meph kirjutas:Hehe... keegi on isegi selle 316 chippimise ette võtnud. +9hp ja +18nm pärast selliseid summasid 316 peale raiskama hakata minu meelest suht mõttetu. Ise ka alguses mõtlesin selle peale, aga sääreväristit tuunida ei näinud mõtet. Parem aretada 2.5L vahele