kuidas teha spoilereid?
kuidas teha spoilereid?
mind on alati huvitanud see, et kuidas ikkagi tehakse ise spoilereid? Olen vaadanud pilte igaltpoolt ja peris kenad on teised välja tulnud piltide peal. Niisiis kuidas see asi siis ikkagi käib?
meph nii küll ei tehta !
Osta purk makrofleksi , laota toapõrandale ajalehed maha ja lase hunnik makrofleksi vorstina ajalehele ja lase ära kuivada , siis lõika vaibanoaga spoila kuju välja ja autopahtliga annad lõpliku kuiju.
Ise olen näinud selliselt tehtud spoilasid M3 , 5 -l ja 850 BMW-del - jube vinge värk
Osta purk makrofleksi , laota toapõrandale ajalehed maha ja lase hunnik makrofleksi vorstina ajalehele ja lase ära kuivada , siis lõika vaibanoaga spoila kuju välja ja autopahtliga annad lõpliku kuiju.
Ise olen näinud selliselt tehtud spoilasid M3 , 5 -l ja 850 BMW-del - jube vinge värk

E28:2,0, E28:2,5, E28:3,0; F21
- T-MAC
- Huviline
- Kontakt:
midagi jätsid sa nüüd küll mainimata - näiteks selle et see PAHTEL peab kogu makroflexi ära katma, sest muidu sööb see vaik makroflexi ära niiet ludiseb.Cardo kirjutas:meph nii küll ei tehta !

Audi A4 1.6 '95.
- TEH
- Huviline
- Peamine sõiduk: B8R-line, E36 325i, E30 328i(?)
Lisame siis asjakohase pildimaterjali:
http://www.ghost.ee/Images/camaro/projekt_camaro.htm
Need uksesisesed paneelid siis(kickeriteks nimetati neid vist)
http://www.ghost.ee/Images/camaro/projekt_camaro.htm
Need uksesisesed paneelid siis(kickeriteks nimetati neid vist)
- pahadeplaneet
- Huviline
T....a miks neid spoilereid on vaja üldse vorpida
pane korralikud originaal jupid külge ja saad aru et ka ilma spoileriteta võib BMW hea välja näha...
Originaal spoilerite kohta ma küll midagi halba ei saa öelda... lihtsalt halb on vaadata kuidas BMW-si rüvetatakse omavalmistatud spoileritega.
Suurem osa omavalmistatud jamast ei kõlba karu p...e kah kui päris aus olla...
Sry kui kellegi elutööd solvasin aga ma loodan et on ka teisigi kes minuga nõustuvad

Originaal spoilerite kohta ma küll midagi halba ei saa öelda... lihtsalt halb on vaadata kuidas BMW-si rüvetatakse omavalmistatud spoileritega.
Suurem osa omavalmistatud jamast ei kõlba karu p...e kah kui päris aus olla...
Sry kui kellegi elutööd solvasin aga ma loodan et on ka teisigi kes minuga nõustuvad

Saku kandis liigub üks isetehtud megastangega E32, sellel sõid varesed stange ära, nad nokivad makroflexiCardo kirjutas:meph nii küll ei tehta !

BMW M535i 1985; BMW 3.0S 1973;
BMW 318iS 1990
BMW 318iS 1990
Ise olen näinud kuidas on tehtud selliseid asju vineerist, kuna üks pool sõideti puru ja kõige lihtsam lahendus oli vineer
Samas tegi mul tuttav kunagi vanale saabile tagumise spoila puidust mis sai väga ehtne, paljud saabi mehed hiljem küsisisid,e t kus sellise asja said, ja kutt vastast et puuriidast

Samas tegi mul tuttav kunagi vanale saabile tagumise spoila puidust mis sai väga ehtne, paljud saabi mehed hiljem küsisisid,e t kus sellise asja said, ja kutt vastast et puuriidast

Mercedes EQS 450+ 2022