Andke oma kogemustest aimu.

Samasugune toss lendab alt ka 2004 mudeliaasta igal diislil, olgu siis BMW, Audi või MB oma, kui tal just tahmafiltrit peal pole.Aare kirjutas:Mina neid odavama otsa diisleid ei vaataks üldse. Juba tänaval on näha, mida nad endast kujutavad, kiirendamisel toss lendab, väsinud ja närtsinud (näha, et 500 000 saksas tallatud)
Ma olen enda ees foori alt minemas nii tutikaid A4-d kui C ja E klassi MB-sid. Esimest käiku lõpuni kerides on väga tihti süsimust pahvakas taga. Ma ei peagi silmas sellist MAZ-i või Ikarusega võrreldavat permanentset pilve.Aare kirjutas:Priit, ma olen ühe Audi alla kuuluva diisliga 70 000 ise sõitnud. Sellist tomu nagu nendel 90ndate alguse 900 000 sõitnud tds-i saradel tagant tuleb ei lenda seal ka siis kui külmast täiega põhja pressida.
Ple tal äda midagi. Eriti kui on ASC+T peal. Kuskilt suurelt teelt maha metsavahele ei ole nagu vajadust olnudki sõita. Aga ka nõmme lükkamata kõrvaltänavatel olen siiani hakkama saanud. Talverehvid peavad olema.Aare kirjutas:Kui raha on, siis võiks iX võtta, E34 on muidu mõttetu talveauto.
100% nõus, kui ikka diislit korralikult piitsutada, siis viskab tahma välja küll. Endal oli tööauto uus 1,9 d Berlingo, mida pole võib-olla kohane siinsete noobelmarkidega võrrelda, aga põmst ikkagi vähekulunud diiselmootor. Sellel oli ka nii, et kui korralikult tallasid siis peeglist paistis maailm vähe tumedamana kohe. Liikluses olen ka uuemaid MB-sid ja Audisid näinud tossutamas. Kas võib olla see tahma välja viskamine seotud turbo taha tulekuga? Nimelt üks uuem MB tegi maanteel minu ees möödasõitu, pool maad läks ilusti, kui siis äkki lõi päris korraliku pilve välja nagu oleks mingilt maalt torbo järgi võtnud.priitv8 kirjutas:Ma olen enda ees foori alt minemas nii tutikaid A4-d kui C ja E klassi MB-sid. Esimest käiku lõpuni kerides on väga tihti süsimust pahvakas taga. Ma ei peagi silmas sellist MAZ-i või Ikarusega võrreldavat permanentset pilve.
Eks need vanad käest ära lastud autod ajavad tõesti tahma, aga üldiselt BMW-de seas on selliseid väga vähe.Aare kirjutas:Tahma lendamise all pidasin silmas sellist pidevat vinet, et selle auto taga maanteel ainult siseõhu peal sõita saab. Sellist probleemi pole ühegi uue diiselautoga.
Kuule - keegi peab nüüd udu ajama. Maanteel 6.2 on ok, täiesti usutav. Vaata vahelduseks raamatusse ka - mul E34 oma pole, küll aga E28 raamat (mootor on sama) - linnasõidus kulu on manuaal 9,0 ning automaat 9,5.Tarmo kirjutas:Minul 91 e34 524td
To: AARE see et sa ei usu et diisliga saab linnas alla 8l hakkama on sinu probleem, mina saan linnas 7,4 ga hakkama ja maanteel 6,2l.