nii selle ajaga on sõidetut 3000 km!!!arge imestege sõidan 1000 km nädalas...kõige vähem(pjarnu - idawirumaa edasi tagasi 600 km juba)
mis ma võin öelda!!!
eile tegin veidi nalja ja läksin audi 100 sigariga kiirendust proovima!!
mis sa imestad tegin 200m pealt ära (päras lõppes plats ära) muidugi enne keerasin pumbast nats juurde kütted...viskas veits musta suitsu!!!
mis veel on häda...kuiskil õhku võtab..muidu se häda oli ka elektroonilise pumbaga ja aega ei ole...aga nädalavahetusel panen uue vooliku baagist kuni filtrini...arvan et peab aitama:)
minule kohe öeldi et käivitusmoment on nats ****...aga käib küll ilusti!!
küttuse kulu...on täpselt mõõdetud.....
keskmine 7,7l tingimused: teel alati kiirendan raske jalaga linnas samamoodi...kiirus 120 peaegu alai spidoka peal!!
rekord keskmine küttuse kulu 6,2 aga see ei vääri umerdust ja sõidan ikka raske jalaga......
soovitan julgelt...et see asi tasub ennast ära...pumba remont soomes on 25k(elektroniline)aga mehanilise sai vist 6k valmis...otsi pumba teemat ülesse seal spetsid räägivad!minul läks 1,5k pump ja 300eek töö ja stendimise eest ma ka midagi maksin juba ei mäleta:)
muidugi ma ei tea kuidas elektroonilise pumba küttuse kulu on...sest mina sain autod ta jukkerdas ja võttis sama palju kui mehanilise pumbaga