E34 katkised lukud
E34 katkised lukud
Tere.
Mul siis selline küsimus, et kas annab taastada "titaanvõtmega" lõhutud lukke(süüte ja ukse)?
Või kui ei anna, siis mis sellised lukud kasutatud/uued maksta võiks ja kust saaks?
Ette tänades,
interscope.
Mul siis selline küsimus, et kas annab taastada "titaanvõtmega" lõhutud lukke(süüte ja ukse)?
Või kui ei anna, siis mis sellised lukud kasutatud/uued maksta võiks ja kust saaks?
Ette tänades,
interscope.
E90 330i 190 kW, 6MT / Yamaha XS650 Cafe 1979
Trügin ka siia teemasse. Arvan, et mul on kõrvalistuja ukse lukk puruks keeratud. Nimelt ei keera enam ust lahti ega kinni, nupu lükkab poole peale lahti, uks lahti ei tule. Võti ei keera südamikus korralikult, vahepeal on jõnksud sees. Puldist kesklukk ei toimi enam üldse, samas signa läheb peale ja tuleb maha, kuid uksi ei ava, ega sulge. Kui lukk on puruks keeratud, kas see halvab ka keskluku? Arvatavasti käisid autovargad jälle. Imelik on see, et süütelukul ei ole midagi viga. Kuhu pöörduda selle probleemiga, kui UM-ist uus lukk osta, kas siis tuleb eraldi võti või hakkab vana võtmega seda keerama?
Re: K: E34 katkised lukud
Ise küsin, ise vastan....interscope kirjutas:Tere.
Ette tänades,
interscope.
UM'is maksab e34 touringule lukkude komplekt

E90 330i 190 kW, 6MT / Yamaha XS650 Cafe 1979
Re: K: E34 katkised lukud
interscope kirjutas:Ise küsin, ise vastan....interscope kirjutas:Tere.
Ette tänades,
interscope.
UM'is maksab e34 touringule lukkude komplekt7050.-
koos paigaldusega.....
Käi Sauel romulas ning uuri kuidas seal hinnad.
Tehtud on palju ning teha veel rohkemgi. Suured sõnad kunagisest CCCP poliitikast.
interscope kirjutas:Sedaanil on vist lukk nupu sees (karjuge, kui ei ole nii)....Andrus_V kirjutas:Kas Touringul on erinevad lukud?
Touringul on igaljuhul (lihtsalt)lukk ja luugiavamise nupp eraldi...
Pole siin karjuda midagi..Jutt jumala õige.
Tehtud on palju ning teha veel rohkemgi. Suured sõnad kunagisest CCCP poliitikast.
Vabandan et vahele trügin - aga just täna olid vargad süütelukku südamiku puruks murdnud. Ei tea, mis neid peatas, aga minema ei läinud. Kusjuures signa oli ilusti maha võetud.
Küsimus on selline - kas on üldse mõtet lukku vahetada, lõhuks selle lõpuni (et üks kõik millega keerata saab), ja jätaks niivisi? Kuna värk vargaid ei peata, on siis mõtet asja alla raha panna ja lisavõtmeid juurde tekitada?

Küsimus on selline - kas on üldse mõtet lukku vahetada, lõhuks selle lõpuni (et üks kõik millega keerata saab), ja jätaks niivisi? Kuna värk vargaid ei peata, on siis mõtet asja alla raha panna ja lisavõtmeid juurde tekitada?
jah.. seda e30 lukku soovitavad ka UM-i mehed .. igatahes oli see arv palju ostetakse kuus bmw süütelukke tallinna UM.ist miski üle 200 kuus vist
krt.. või oli see aasta..ei mäleta.. kuu ikka vist.. igatahes oli see arv müstiline, tekkis küsimus, et no plää.. kus kohas me küll elame

GAY.. Girls Are Yummy 

lukk tuleb keerata esimesse asendisse... siis võtad sukavarda ja lykkad sellest väikesest august sisse mis on sydamiku ääres ja tõmbad sydamiku välja... algul võib nati pusimist olla.
Mul muidu üle terve luku ring e36 pealt koos kahe võtmega... ja kuna e36 on kläepidemed samad, siis kas äkki sobivad need terves tykis ka e34 kylge???
mul muidu olemas syytelukk+2x ukselukud+e36 kindalaeka lukk+2 võtit
ja eesti rahas annaks ta 1100eest ära
enda e36'el yhendasin ukselukud lahti... kui kylmaga peaks aku otsad andma, siis tuleb hakata auto alt + kaablit otsa otsima näiteks genega või starteri kyljest, sest uks käib lahti ainult puldist
Mul muidu üle terve luku ring e36 pealt koos kahe võtmega... ja kuna e36 on kläepidemed samad, siis kas äkki sobivad need terves tykis ka e34 kylge???
mul muidu olemas syytelukk+2x ukselukud+e36 kindalaeka lukk+2 võtit
ja eesti rahas annaks ta 1100eest ära
enda e36'el yhendasin ukselukud lahti... kui kylmaga peaks aku otsad andma, siis tuleb hakata auto alt + kaablit otsa otsima näiteks genega või starteri kyljest, sest uks käib lahti ainult puldist
kuidas pagasniku luku südamikku ülejäänud lukust eraldada?
mina jagu ei saanud
samas mul on üks lukk "kahe tükina" ka... aga vot ei saa aru kuidas lahti mitmeks saab
oleks vaja siis kahest lukust üks ehitada (südamik siis selle pealt mille võti mul olemas on ja ülejäänud teiselt kus see osa terve on)
EDIT: probleem lahendatud, vahetasin hoopis katkise osa südamiku asemel lukkudel ära, selle vedruga liikuva detaili siis.
mina jagu ei saanud

oleks vaja siis kahest lukust üks ehitada (südamik siis selle pealt mille võti mul olemas on ja ülejäänud teiselt kus see osa terve on)
EDIT: probleem lahendatud, vahetasin hoopis katkise osa südamiku asemel lukkudel ära, selle vedruga liikuva detaili siis.
Mul kuramus käisid öösel pätid autokallal, lõhkusid mõlema ukse lukud ära kuramus, õnneks sisse ei pääsenud, ju siis olid algajad või siis bemmu tõesti nii hea. Igatahes oskab keegi öelda kust leida uued lukud? Palju umbes maksta võivad ning kes ette paneks?
Arvatavasti jääb nüüd siis niimoodi et süütelukk ja autolukk hakkavad eralid võtmega käima.
Tänud infi eest!
Arvatavasti jääb nüüd siis niimoodi et süütelukk ja autolukk hakkavad eralid võtmega käima.
Tänud infi eest!
kuskit suvalisest lammarist saad kindlasti, ning ei maksa ka väga paljuraud kirjutas:Mul kuramus käisid öösel pätid autokallal, lõhkusid mõlema ukse lukud ära kuramus, õnneks sisse ei pääsenud, ju siis olid algajad või siis bemmu tõesti nii hea. Igatahes oskab keegi öelda kust leida uued lukud? Palju umbes maksta võivad ning kes ette paneks?
Tänud infi eest!

2000 a. 320d, e46
Kui uue südamiku ostad võid vana luku sisu sina ringi tõsta, üldiselt luku muukidega suurt midagi ei juhtu lihtsalt jõuga üle keerates rikutakse luku korpus ära. Samuti on variant lihtsalt muugid ringi tõsta kõik nad on eraldi nummerdatud vastavalt kõrgusele, ainuke mure on et nad väga kulunud ei oleks. Aga kui südamik käes ja võtme sisse pistad on kohe näha , sest muugid peavad südamikuga tasa jääma. Ma ise vähemalt kolm oma auto lukku korralikult tööle pannud.
BMW E34 525i touring
krt mul ukse lukkudega igavene jama lihtsalt enam ei keera juhiukse oma absull, päev päeva haaval järjest sitemini keerama hakanud kuniks nüüd siis enam absuluutselt ei edasi ega tagasi:S krt iga kord kui võtme lukust välja võtan mingit alumiiniumi peenet puru jääb võtme peale :S kahtlane kas tõesti lukk kulub nii kiirelt ja lampi pekki ennast....
e34 525i 88a - e34 525i touring 1995a - e34 540ia 1993 - e34 525TDSa Touring 1995.10 - e32 735ila 1991.1 - e38 740ia 1997a - e38 750ia 1999.12 - e61 530d 2004.6 - e53 X5 3,0d 2002a
Kui muuk on kinni jäänud siis vedru ei jõua teda liigutada ja sa lihtsalt keerad lukukorpusele vastava muugi alla vao sisse. Sealt siis see puru ja kui enamustel muukidel juba vaod all siis võid tulevikus oma lukku kruvikeerajaga ka lahti keerata kui soovid. Ühesõnaga puhastus kui hästi läheb siis muidugi aitab suurem lukuõliga ujutamine samuti.
BMW E34 525i touring