Iganädalane virtuaalne kardisõit
Teil ju võimalus aeg ette ära broneerida,aga ega üle 7 kardi korraga rajale ei taheta lasta.
http://www.hobikart.ee/index.php?cID=44
http://www.hobikart.ee/index.php?cID=44
BMW 523
5022145
5022145
Vat vat sealt ka see eelmise korra soodne hind, sellest kmbas kus me sõitsime oli kellelgi kaart ja läks kõik selle soodusega.Marger kirjutas:Esmaspäeviti on seal niigi soodus, kui ostad 18 minti sõitu saad veel 8 minti tasuta ja kui sul on olemas FK kliendi kaart siis saad lisaks veel 20% alet ka.
Mercedes EQS 450+ 2022
Teoreetiliselt on kliendikaart personaalne, aga kui sellega mingi lõputu suur kamp alet saab, siis oleks kasulik klubile osta üks selline. Keegi peab ainult oma nimele tegema, sest juriidilisele isikule vaevalt seda antakse. See 300.- teeniks end päris kiirelt tasa, pealegi saab kaardi ostul 8 min sõitu tasuta.
E 34 M50B25
53 840 111
53 840 111
- indro
- Huviline
- Peamine sõiduk: Audi
- Kontakt:
Meil on klubil see kaart ja vähemalt siianii pole probleeme olnud. Teoreetiliselt on ta aga küll jah vaid ühele isikule.Olts kirjutas:Teoreetiliselt on kliendikaart personaalne, aga kui sellega mingi lõputu suur kamp alet saab, siis oleks kasulik klubile osta üks selline. Keegi peab ainult oma nimele tegema, sest juriidilisele isikule vaevalt seda antakse. See 300.- teeniks end päris kiirelt tasa, pealegi saab kaardi ostul 8 min sõitu tasuta.
-
- Huviline
- Kontakt:
Sõit selleks korraks läbi, kuid järgmine esmaspäev jälle!
Teist korda järjest olin küll jällegi seitsmes, kuid olen igati rahul, sest naistest ainuke ja suutsin oma aega parandada. Pealegi on tähtsaim ju osavõtt.
24 minutit sõitu on selline igati paras sõidupikkus, ei liiga vähe, ega ka palju - lihtsalt lahe! Tore vaheldus ja mõnus kihutada!
Aitäh Viltsile, kes mind sõbralikult on olnud nõus kaasa võtma! Thänks!
PS! Loodan, et järgmine esmaspäev on veel naisi kardirajal sõitmas.

Teist korda järjest olin küll jällegi seitsmes, kuid olen igati rahul, sest naistest ainuke ja suutsin oma aega parandada. Pealegi on tähtsaim ju osavõtt.
24 minutit sõitu on selline igati paras sõidupikkus, ei liiga vähe, ega ka palju - lihtsalt lahe! Tore vaheldus ja mõnus kihutada!
Aitäh Viltsile, kes mind sõbralikult on olnud nõus kaasa võtma! Thänks!

PS! Loodan, et järgmine esmaspäev on veel naisi kardirajal sõitmas.