K: E36 esimesed aknad käivad imelikult
K: E36 esimesed aknad käivad imelikult
Et äkki keegi oskab seletada kuda seda kõige paremini korda saab
Juhi poolne aken kui alla keerad sis vajub kudagi imelikult (ei oska seletadagi) ära ja üles saamisex on juba 4 käepaari vaja...
Ja ka see et äkki keegi teab kuda saab pirne vah keskkonsoolis sooja ja puhuri ja nende omad...
Juhi poolne aken kui alla keerad sis vajub kudagi imelikult (ei oska seletadagi) ära ja üles saamisex on juba 4 käepaari vaja...
Ja ka see et äkki keegi teab kuda saab pirne vah keskkonsoolis sooja ja puhuri ja nende omad...
My a** @ BMW
Re: K: E36 esimesed aknad käivad imelikult
vask kirjutas: Ja ka see et äkki keegi teab kuda saab pirne vah keskkonsoolis sooja ja puhuri ja nende omad...
Tõmbad kõik reguleerimise rattad ära, keerad selle konsooli 2 kruviga ära ning sealt siis paistabki pirnike.
Mina seda mujalt ei leinud, kui UM'st, kus see miski 67.-(!) eeki maksis.
GS
mul just täpselt nii, et juhiukse eesmine klaasiserv ära vajub, mistõttu tagumisest servast poob tihendi nõmedalt klaasi vahele...Bundy kirjutas:... klaas seisab kahe väikese plastmassist puksi peal ja kui neist ühel kõrvad ära murduvad siis vajub klaas viltu. Vähemalt kui el. akendel selline mure tekkis oli probleem ühe puksi murdumises.
aga ons neid plastmassist pukse ka lihtne vahetada? Ilmselt peab uksepolstri kõigepealt maha kiskuma, aga kuidas see õige tööjärgjekord seal oleks?
trv
J
kiskusin lahti ja vaatasin mis toimub. katki midagi ei olnud. reguleerimine muutis asja hullemaks. otsustasin puksid vahetada ja sellega saigi kõik korda. olid järelikult lihtsalt ära kulunud.spcvnd kirjutas: mul just täpselt nii, et juhiukse eesmine klaasiserv ära vajub, mistõttu tagumisest servast poob tihendi nõmedalt klaasi vahele...
kokkuvõttes oli selle töö juures kõige tülikam juhiku fiksaator/stopperi eemaldamine ja tagasi paigaldamine.
e36 325iA
Re: K: E36 esimesed aknad käivad imelikult
Raivo kirjutas:vask kirjutas: Ja ka see et äkki keegi teab kuda saab pirne vah keskkonsoolis sooja ja puhuri ja nende omad...
Tõmbad kõik reguleerimise rattad ära, keerad selle konsooli 2 kruviga ära ning sealt siis paistabki pirnike.
Täiesti tavaline pirn mida peaks ikka leiduma, sain 2 kr tk.
-
- Huviline
- Kontakt:
oleneb aastaarvustvask kirjutas:
Täiesti tavaline pirn mida peaks ikka leiduma, sain 2 kr tk.
Ära saada mulle sõnumit, helista! Tel:5028520