IX ja teiste 4WD mäkketõusu võistlus PÜHAP 30.01 KELL 12
- T-MAC
- Huviline
- Kontakt:
kas nüüd kohe uuesti Vasalemma just, aga seda Kose värki võiks küll uurida... sest palju ühes kohas tüütab ära. parem oleks leida veel kohti kus saab ja neid järjest proovida läbi. (puhtalt minu arvamus).
aga Kose kohta, et ... krt kas see pole mitte seesama koht, kus eelnevatel aastatel kah põllupeal sõideti.. see koht seal...eeee.. seda et kui Tallinna poolt tuled, siis paar kilti enne Koset keerab tee vasakule, kust saab Kose keskussesse...et sealt ristist miski kilt ja siis vasakul teeääres kohe?
äkki on see koht? aga nuh.. seal eelmisel aastal miskid siksid ajasid päevade kaupa ralli... et kas mõne siukese kallima ja madalama autoga julgeb peale minnagi..?
ma üritan kah paarilt sõbralt sealtkandis uurida...
aga Kose kohta, et ... krt kas see pole mitte seesama koht, kus eelnevatel aastatel kah põllupeal sõideti.. see koht seal...eeee.. seda et kui Tallinna poolt tuled, siis paar kilti enne Koset keerab tee vasakule, kust saab Kose keskussesse...et sealt ristist miski kilt ja siis vasakul teeääres kohe?
äkki on see koht? aga nuh.. seal eelmisel aastal miskid siksid ajasid päevade kaupa ralli... et kas mõne siukese kallima ja madalama autoga julgeb peale minnagi..?
ma üritan kah paarilt sõbralt sealtkandis uurida...
Audi A4 1.6 '95.
Homme miskit võistlust plaanis küll ei ole. Vähemalt minupoolse organiseerimisega mitte.
Kellelgil (kaasaarvatud minul) pole ju olnud aega et minna Türisalu mäge valges üle vaatama.
Kui soovi on homme midagi teha siis võib väikese seltskonnaga minna kohale et proovida kas mägi kõlbab. Näiteks kogunemisega kell 12:00 Statoili Rocalmare tanklas.
Kellelgil (kaasaarvatud minul) pole ju olnud aega et minna Türisalu mäge valges üle vaatama.
Kui soovi on homme midagi teha siis võib väikese seltskonnaga minna kohale et proovida kas mägi kõlbab. Näiteks kogunemisega kell 12:00 Statoili Rocalmare tanklas.
Oleme ühe Coupe Q'ga siis kohal.janz kirjutas:Homme miskit võistlust plaanis küll ei ole. Vähemalt minupoolse organiseerimisega mitte.
GS
6 tunniselt (300 km ringilt tagasi)
Läksime otse Kloogale suur lomp (olevat eile sõidetud aga vaalud olid ja treppis tundus olema ei julgenud peale minna). Jääaugust mõõtsime 20 cm oli paksus.
Edasi Klooga väike lomp. Seal selge rada peal seal oli sõidetud ronisin minagi sinna peale aga nii treppis oli et armatuur tahtis välja hüpata. Edasi otsustasime minna Rummu järvele. (põikasime ka Männikult läbi seal polnud jälgi peal ja tundus vaikus olema peale "Corolla" juhtumit.) Rummus põrkasime paari AC inimesega kokku ja kuulsime, et jää õhuke kulgesime kohe edasi Kahalasse. Kes seal käinud on siis 1 h jukerdasime 5 autoga et jõuda jääni.(viimane põllutee oli täistuisanud ja kõik kordamööda olime kinni isegi trakotor jäi kinni:lol: ) Puurisime ja mõõtsime jääpaksut tundus paljulubav üle 20 cm. Mina uljaspeana lendasin esimesena peale. Mõned ringid sai tehtud ja siis minu ees oli hea vaade Audi 200 "vajus läbi" Quattro päästis selle masina ja ta pääses suht kergelt
Aga jääraja isu oli paugust kadunud
Ehk järgmine nädal saab jääle....

Edasi Klooga väike lomp. Seal selge rada peal seal oli sõidetud ronisin minagi sinna peale aga nii treppis oli et armatuur tahtis välja hüpata. Edasi otsustasime minna Rummu järvele. (põikasime ka Männikult läbi seal polnud jälgi peal ja tundus vaikus olema peale "Corolla" juhtumit.) Rummus põrkasime paari AC inimesega kokku ja kuulsime, et jää õhuke kulgesime kohe edasi Kahalasse. Kes seal käinud on siis 1 h jukerdasime 5 autoga et jõuda jääni.(viimane põllutee oli täistuisanud ja kõik kordamööda olime kinni isegi trakotor jäi kinni:lol: ) Puurisime ja mõõtsime jääpaksut tundus paljulubav üle 20 cm. Mina uljaspeana lendasin esimesena peale. Mõned ringid sai tehtud ja siis minu ees oli hea vaade Audi 200 "vajus läbi" Quattro päästis selle masina ja ta pääses suht kergelt

Ehk järgmine nädal saab jääle....
Audi Rs4; E55 AMG T
Irw, jah, mina siis olen see 200 mees, kes ratastega vett katsus. Võttis tiba jahedaks küll ja naine ei lubanud
rohkem sõita seal. Puurimine näitas jää paksust küll 20 cm, aga karta on, et kohati on tänu sulailmadele topeltjää. Igatahes fun oli 4t belarussi karjaga lükata. Ja vähemalt ei saa öelda, et pole sellel aastal jääle saanud.
Rummus näitas mõõtmine jää paksuseks 10-12 cm, ühesõnaga väääga vähe. Kui nüüd nädala aega veel kõvasti miinust lööks, siis oleks ehk järgmisel nädalal lootust. Hetkel igatahes isu otsas

Rummus näitas mõõtmine jää paksuseks 10-12 cm, ühesõnaga väääga vähe. Kui nüüd nädala aega veel kõvasti miinust lööks, siis oleks ehk järgmisel nädalal lootust. Hetkel igatahes isu otsas

Nuu näätsa siisAin kirjutas:...ja sa ei võinud mulle helistadaViljar_V kirjutas:Ise peale eilset Off-Road üritust sain pisiku sisse ja lähen villisega lund tallama

Aga sinu rahustuseks me palju ei kimanud ja suhtelisetl servise juures suutsime kohe külmunud lumme korralikult kinni jääda

Igaljuhul kui järgmine nädal lund on, siis võiks uue katse teha

Mercedes EQS 450+ 2022