E34 udutulede klaas
E34 udutulede klaas
problem on selline klaas läks katki,kas võib vahetada ainult klaas või on vaja osta terve udukas?
kadakas kirjutas:Vilniuse turul maksab klaas kusagil 100 eek-i. Vahetasin enda autol sügisel ühe ära, siiamaani on vastu pidanud. Sinna turule käib pidevalt eesti busse vaja on vaid õige inimene ülesse leida.
Lähen reede õhtul Kaunasesse ning vaatan ehk on seal seda saada turul..
Kui on huvi siis visake privasse tel nr... Muidugi 100 prossa ei garanteeri et saan seda sealt..
Tehtud on palju ning teha veel rohkemgi. Suured sõnad kunagisest CCCP poliitikast.
Ei, kui paned ainult pargid põlema, siis saab tööle panna mõlemad udukad, nii ees, kui taga. St., et põlevad ka parktuledega.Raivo kirjutas:Kui siin juba udutuledest (e34) jutt käib, küsiks nii suu soojaks, et kas udutuled ei süttigi koos parktuledega? St peavad põlema ka pooltuled?
Mulle tundus sedasi...
Kustas.
E90 330i 190 kW, 6MT / Yamaha XS650 Cafe 1979
Huvitav, mul lähevad ainult koos pooltuledegainterscope kirjutas:Ei, kui paned ainult pargid põlema, siis saab tööle panna mõlemad udukad, nii ees, kui taga. St., et põlevad ka parktuledega.Raivo kirjutas:Kui siin juba udutuledest (e34) jutt käib, küsiks nii suu soojaks, et kas udutuled ei süttigi koos parktuledega? St peavad põlema ka pooltuled?
Mulle tundus sedasi...
Kustas.

GS
Millega on hea liimida udutule klaase?
Eelmine kord panin klaasiliimiga, poest ostes vaatasin, et mahub ilusti silikoon püstolisse, aga ei mahtund, ning pidin tuubi ära lõhkuma.
8 kuud hiljem klaas kukkus eest ära.
Kas tavaline silikoon ei hoia klaase kinni?
Pole erilist mõtet osta ka paarsada eeki maksvat klaasliimi ainult 2-he tule jaoks.
Eelmine kord panin klaasiliimiga, poest ostes vaatasin, et mahub ilusti silikoon püstolisse, aga ei mahtund, ning pidin tuubi ära lõhkuma.

Pole erilist mõtet osta ka paarsada eeki maksvat klaasliimi ainult 2-he tule jaoks.
Bmw E46 330D
Osta kasvuhoone klaasi liimi see hoiab ka hästisips kirjutas:Millega on hea liimida udutule klaase?
Eelmine kord panin klaasiliimiga, poest ostes vaatasin, et mahub ilusti silikoon püstolisse, aga ei mahtund, ning pidin tuubi ära lõhkuma.![]()
Tehtud on palju ning teha veel rohkemgi. Suured sõnad kunagisest CCCP poliitikast.
Kindel, et neid päevasõidutuledeks pole pandud?dan666 kirjutas:mul udukatega selline jama et lähevad kohe põlema kui süüte sisse panen. arvan et on valesti ühendatud. ei ole ise juhtmetel järge ajanud aga äkki oskab keegi öelda kuhu need jooksma peavad.
Priit
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
- erikred
- Huviline
- Peamine sõiduk: E38 740D
priit kas e34 sai kah päevatulesid programmeerida(ka diislil?) või on see juba mingi omalooming?
terv
erich
terv
erich
'96 E34 525TDSt M5-pack Executive Shadowline aka tume jõud
No smoke = No power
No smoke = No power
Programmeerida ei saa. Mina tegin ühe releega. On ka olemas päevatulede spets plokk, mis geneka ergutuse pealt töötab, siis aga põlevad nad alles töötava mootoriga, mitte lihtsalt süüde sees.erikred kirjutas:priit kas e34 sai kah päevatulesid programmeerida(ka diislil?) või on see juba mingi omalooming?
terv
erich
PS SWE ja NO autodel oli päevasõidutuli juba tehasest peal, küll aga mitte udutuledes.
Priit
Udutule klaasi peaksid saama http://www.autotrade.ee -st
Hinnakirjas vähemalt näitab, et müüvad.
Hinnakirjas vähemalt näitab, et müüvad.
ei ole aga tahaks neid lülitada ikka udutuledena.priitv8 kirjutas:Kindel, et neid päevasõidutuledeks pole pandud?dan666 kirjutas:mul udukatega selline jama et lähevad kohe põlema kui süüte sisse panen. arvan et on valesti ühendatud. ei ole ise juhtmetel järge ajanud aga äkki oskab keegi öelda kuhu need jooksma peavad.
BMW 525i e34 141kw