Jäärajale Kahalasse, 27.02 kl 11.00 kogunemine
Ok, aga u 11.30 paiku ootan siis Kuusalu viaduktil teid!Viljar_V kirjutas:Minu peale ärge lootke.
Ise homme tööl ja kardan, et 11 kohe kindlasti omadega valmis ei saa.
Ma isegi ei julge lubada kas üldse kohale jõuan.
EDIT: tuli veel meelde, et kui kellelgi on, siis võiks kaasa haarata Koonuseid, et rada paremini tähistada.
AC omad tegid korraliku raja ette, nüüd oleks hea kui rada ei hakataks "sirgeks sõitma".
GS
-
- Huviline
Minul tekkis täna väike kahtlus seoses Kahala jäärajaga. Nimelt tegi täna minu töökaaslase sõber seal väikest luuret, et teada saada mis olukord seal on. Päeval töökaaslane helistas ja ütles, et tee mis viib järvele oli kehvas seisus st. et autol käis põhi kogu aeg vastu maad. Ja auto millega ta käis ei olnud mingi linnavormel, vaid täiesti tavaline Lada. Nüüd olengi mures selle pärast, et kuidas küll vähe madalamad autod sinna pääsevad?
Audi foorumit sirvides ei leidnud ma ka selle teema kohta mingit infot.
Audi foorumit sirvides ei leidnud ma ka selle teema kohta mingit infot.
Audiklubis on teema natuke suletud alas olemas.
Madalama autoga pidi natuke jama jah olema. Aga peale said lõpuks ikka kõik.
Madalama autoga pidi natuke jama jah olema. Aga peale said lõpuks ikka kõik.
Viimati muutis AndresS, 26.02.2005 22:07 37, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
Rada sai eile väga hea ja kõlbab täiesti sõita ka lamellidega. Lund on rajal piisavalt, ainult nõelasilmakurvid said suht paljaks nühitud. AC foorumis käis korraliku naela jutt rohkem võitmise, mitte sõitmise küsimuses. Mul on kah madaldatud auto ja kohal oli veel madalamaid, nii et huvilise jaoks ei ole järveni jõudmine mingi probleem. Meie tegime eile paigaltstardist 2 ringi, aga mõõtsime ringiaegu (koguaega ei summeerinud). St. kui Teie ajad teada, siis saab võrrelda...
PS. Jää paksuse poolest küll keegi muretsema ei pea.
PS. Jää paksuse poolest küll keegi muretsema ei pea.
- meph
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 320Ci E92
- Telefon: 5140229
- Kontakt:
Ei näinud sind 
Üldiselt suht lahe oli... minu auto jaoks oli veidi liiga konarlik tee. 100km/h tagumise sirge peal sõites oli selline dollarimaik suus. Kõik kolises ja põhja alt kostis höördumishääli... fuhh
Teine probleem oli see, et peale cardo kippusid kõik rajal ette jääma kogu aeg.
Ja siis õnnestus see talv esimest korda kinni jääda ka autoga
Lõpu poole sai veidi hulljulgeks mindud ja 3 spinni ka ära tehtud.
Üldiselt võib ürituse kordaläinuks lugeda ja nüüd ma siis ootan pilte üritusest

Üldiselt suht lahe oli... minu auto jaoks oli veidi liiga konarlik tee. 100km/h tagumise sirge peal sõites oli selline dollarimaik suus. Kõik kolises ja põhja alt kostis höördumishääli... fuhh

Teine probleem oli see, et peale cardo kippusid kõik rajal ette jääma kogu aeg.

Ja siis õnnestus see talv esimest korda kinni jääda ka autoga

Lõpu poole sai veidi hulljulgeks mindud ja 3 spinni ka ära tehtud.
Üldiselt võib ürituse kordaläinuks lugeda ja nüüd ma siis ootan pilte üritusest

- meph
- Huviline
- Kontakt:
Cardo... varbad hakkasid külmetama selle pärast, et ma pidin klaaside peale puhuma panema endal asjad... muidu tahtis väga uduseks sees klaasid tõmmata.. oleks jätnud mulje kahest võimalikust asjast: kas väga palju purjus inimesi autos või siis et autos tegeletakse veidi teistmoodi spordiga... pluss akendest välja nägemine tuleb ka vaid kasuks 
Pilte tahaks juba näha

Pilte tahaks juba näha

-
- Huviline
-
- Huviline
- meph
- Huviline
- Kontakt:
Minu meelest oli 2wd'ga ikka ka päris fun... võrreldes eelmise aastaga oli samas ikka palju mõnusam.. eelmine aasta oli autol mingi eriti räme gislavedi pastal all, mis absoluutselt ei pidanud...
samas peab muidugi tõdema, et 4wd kogemused endal võrdlemisi nullilähedased on, seega ei ole väga võrdlusmomenti..
kas keegi teine ei teinudki pilte meie rahva hulgast?
samas peab muidugi tõdema, et 4wd kogemused endal võrdlemisi nullilähedased on, seega ei ole väga võrdlusmomenti..
kas keegi teine ei teinudki pilte meie rahva hulgast?
Mulle maitses.
Lõpupoole hakkas asi juba selgemaks saama ja päike tuli ka välja. Kui see lamell vaid nael oleks olnud. Meph btw: julged väited Sul
Kahju, et rahvas nii ruttu laiali jooksis. Oleks võinud pulli pärast ajavõttu ka teha. Kuigi eks ta vähe keeruline oleks vist olnud... kohalikud viina panevad noored armastasid oma lääpas ratastega küna koguaeg raja peale risti parkida.
Lõpupoole hakkas asi juba selgemaks saama ja päike tuli ka välja. Kui see lamell vaid nael oleks olnud. Meph btw: julged väited Sul

Kahju, et rahvas nii ruttu laiali jooksis. Oleks võinud pulli pärast ajavõttu ka teha. Kuigi eks ta vähe keeruline oleks vist olnud... kohalikud viina panevad noored armastasid oma lääpas ratastega küna koguaeg raja peale risti parkida.