Pidavat viimasel ajal minema nagu soe sai. Väike õpetus, mis ma netist leidsin:
http://www.dtmpower.net/forum/showthread.php?t=84335
E36 M3 peeglid vargakindlaks
äkki kellelgi on mõni hea nipp, kuidas peegli klaas vargale raskemini kättesaadavamaks teha???
Sõbra e 36-l läks just hiljuti peegli klaas jalutama ja tean, et mersumehed sama probleemi ees. Endal kah kergelt hirm tekkinud...
Ise olen näinud autosid, millel on kruvid läbi peegli korpuse peegli klaasile ette keeratud, aga tuleb tõdeda, et suhteliselt kole lahendus....
Sõbra e 36-l läks just hiljuti peegli klaas jalutama ja tean, et mersumehed sama probleemi ees. Endal kah kergelt hirm tekkinud...
Ise olen näinud autosid, millel on kruvid läbi peegli korpuse peegli klaasile ette keeratud, aga tuleb tõdeda, et suhteliselt kole lahendus....
- tr22nsmees
- Huviline
- Kontakt:
no paned klaasi kõvemini kinni, siis ta totakas rebib sul selle lõpuks koos kõige, mis seal korpuse sees & klaasi taga on välja.dj kirjutas:äkki kellelgi on mõni hea nipp, kuidas peegli klaas vargale raskemini kättesaadavamaks teha???

Ainus võimalus on teha peegli korpusele klaasiriidest sellised ääred, et klaasiääri pole võimalik kätte saada.
W12
ma loodan, et kõik saavad mõttest aru.....tr22nsmees kirjutas:
no paned klaasi kõvemini kinni, siis ta totakas rebib sul selle lõpuks koos kõige, mis seal korpuse sees & klaasi taga on välja.
Ainus võimalus on teha peegli korpusele klaasiriidest sellised ääred, et klaasiääri pole võimalik kätte saada.
we run the normal risk everyday anyway so I can't justify NOT doing anything to protect my car that's like leaving the keys in the ignition and my doors open, thinking he might break the window or damage the lock while trying to steal it...and I wouldn't want that.