BMWHOUSE
BMWHOUSE
Kas keegi on seda asja pisut vaadanud ning piilunud.
www.bmwhouse.ee
See on BMW klubi slaavlaste variant.........
Tean veel nii palju et nad vahel kogunevad Ülemistekeskuse juures.........
www.bmwhouse.ee
See on BMW klubi slaavlaste variant.........
Tean veel nii palju et nad vahel kogunevad Ülemistekeskuse juures.........
Tehtud on palju ning teha veel rohkemgi. Suured sõnad kunagisest CCCP poliitikast.
Viljar_V kirjutas:Olen ka mina neid näinud ja nendest tiba kuulnud.
Igaljuhul mina võtaks hea meelega mõnest nede üritusest osa ja teeks tutvust.
Kahju et klaver eestikeelne on
Vene keelt saab ju kah ladintähtedega kirjutada...
Privet vsem is EstonskoiBmwKluba..
Ma ise valdan 100 prossa vene keelt aga kahjuks ei oska kirjutada nii nagu vaja..
Tehtud on palju ning teha veel rohkemgi. Suured sõnad kunagisest CCCP poliitikast.
hanno kirjutas:BMWHOUSE Üritus
04.03. esimene võimalus nendega kohtuda Sikupill Prisma parklas kell 21.00
Kas on kah kedagi kes sinna kavatseb minna...
Re: BMWHOUSE
Tere
Kuna seltskond oli võõras, siis ei hakanud neid pikemalt segama. Siinsele klubile teadmiseks aga, et koht kus neid nägin oli "Tõrvaaugu". Päris hea koht nii talviste kui ka suviste ürituste korraldamiseks.
jJanno
Korra Eestimaal matkates olen isegi nende pika rivi kõrval parkinud ;)Raino kirjutas:www.bmwhouse.ee
Kuna seltskond oli võõras, siis ei hakanud neid pikemalt segama. Siinsele klubile teadmiseks aga, et koht kus neid nägin oli "Tõrvaaugu". Päris hea koht nii talviste kui ka suviste ürituste korraldamiseks.
jJanno
exTouring
Minul plaan ennast kohale ajada ja loodan ka kaasa tirida meie foorumi rahvastRaino kirjutas:hanno kirjutas:BMWHOUSE Üritus

Mercedes EQS 450+ 2022
mina olen küll mineja 100 prossa..Kui muidgui kuhugile ära ei pea sõitma...Viljar_V kirjutas:Minul plaan ennast kohale ajada ja loodan ka kaasa tirida meie foorumi rahvastRaino kirjutas:hanno kirjutas:BMWHOUSE Üritus