Uute liikmete vastuvõtmine <kuupäev veel lahtine>
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 520d
Tahaks ise ka aega teada.rzz kirjutas: aega teaks siis oleks asi põnevam.. teaks kohale ka tulla.
Loodan, et keegi ei arva, et me ei viitsi asja ajada.
Asi pole kindlasti selles. Kuna on eelnevalt vaja mõned detailid üle täpsustada, siis enne seda me ei saa ka uute liikmete vastuvõtmist teha.
Aga endal ka juba näpud sügelevad. Seega üritame ajsa võimalikult kiiresti ajada.
Hanno
jah, eks neid on siin veelgi, Diana, aga küll küllale liiga ei tee 
just, jJanno, nii see on
Veiko X hakkas meeldima... otsustasin siis endalegi soetada sellise, aga esimesena jäi mulle ette X-i "perevariant" ja see on täitsa mõnus liikur 

just, jJanno, nii see on

jjanno kirjutas:TereMa kahtlustan, et Wohh'i X oli tingitud ühe klubiliikme olemasolevast X'stDiana kirjutas:minu arust on siin neliveolisi teisigi, nt Box sõidab nüüd meie endise silmateraga
jJanno
- Tarmo
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW G11 740XD
Kuna keegi ei anna mitte mingisugust täpset infot siis ma mingil määral täpsustaks seda asja.
Kuna me tahame enne uute liikmete vastuvõtmist teha ära klubi üldkoosoleku siis selle taga asi seisabki.
Tarmo
Kuna me tahame enne uute liikmete vastuvõtmist teha ära klubi üldkoosoleku siis selle taga asi seisabki.
Tarmo
Omatud BMW tüüpi sõidukid : E30 318, E30 325i, E30 325i, E34 530i, E34 524td, E39 530dT, E46 328Ci, E30 324td, e34 525tds, e36 316i, E39 530dT, E38 730d, E65 730d, G11 740XD, E36 328i cabrio, E46 316ti, E82 120d coupe, E88 120d cabrio
vastuvõtt
oleks hea kui saaks teada ka kella aja ja asukoha kus toimub 

Nii.... saatsin ka oma avalduse läbi klubi kodulehe ära, kuna juba täpselt kuua ega on nauditud BMW rõõme
. Loodan, et ülevaatamisel ei panda pahaks tibakest roostet tagumise tiiva peal ja peagi saba andvat tagumist pütti
. Kui jõuan, siis lükkan tagumise püti enne vahetusse...
Jään siis kuupäeva ootama

Jään siis kuupäeva ootama

-
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 520d
TereJaak kirjutas:ma saatsin avalduse, pildi jms. selle info@bmw..... adrele. Tea kas see jõudis ka kellegini?
Kui saatsid, siis jõudis kohale ka.
Olen siiani saatnud kõigile huvilistele ka meili, et oleme avalduse ilusti kätte saanud.
Homme vaatan postkasti jälle üle ja vastan ka uutele avaldustele.
Sinu meil läks aga üldinfo aadressile, kust siis kimmo või raivo selle üles nopib.
Eks nad saadavad selle info siis vastuvõtukomisjonile edasi.
Siis ootan. Aga see avaldus vedeleb juba mingi jaanuarist vist seal..hanno kirjutas:TereJaak kirjutas:ma saatsin avalduse, pildi jms. selle info@bmw..... adrele. Tea kas see jõudis ka kellegini?
Kui saatsid, siis jõudis kohale ka.
Olen siiani saatnud kõigile huvilistele ka meili, et oleme avalduse ilusti kätte saanud.
Homme vaatan postkasti jälle üle ja vastan ka uutele avaldustele.
Sinu meil läks aga üldinfo aadressile, kust siis kimmo või raivo selle üles nopib.
Eks nad saadavad selle info siis vastuvõtukomisjonile edasi.