Kuidas vahetada käigukangi nahka?

Üldised arutelud ning näpunäited
Vasta
Kasutaja avatar
taarm
Huviline

Kuidas vahetada käigukangi nahka?

Postitus Postitas taarm »

Tervist mehed!
Ostsin autole BMW 318i (1986) uue käigukangi naha. Küsimus selles, et kuidas seda vahetada, ei taha nagu kohe julmalt lammutama ka hakata? Kui kellelgi on kogemusi või häid nõuandeid jagada, siis võiks teada anda. Ja veel, et kust saaks korralikku käigukangi nuppu ja mis hinnaga?
Ette tänades
pets1
Huviline

Postitus Postitas pets1 »

Eks tõmba pea otsast maha (mõnedel käib kergelt, mõnedel raskemalt). Ja siis vahetadki naha ära (ma loodan et sa ikka sellest käigukangiümbruse kotist räägid).

Mina igatahes olen kõigil BMWdel kiirendusel käiku vahetades suutnud kangil pea otsast ära krabada, seega peaks vist kõigil suht kergelt käima.
Kasutaja avatar
taarm
Huviline

Käigukangi ümrususest kotist räägin jah. Eks ma siis proovin ja vaatan, mis välja tuleb, aga käikugangi pea ei käi just kõige nõrgemalt, aga ma proovin. Ihatahes tänud!
Kasutaja avatar
draggo
Huviline
Kontakt:

Postitus Postitas draggo »

Nupp tõmba jõuga ära.
Ise kinnitasin veel naha nuppu alt kindluse mõttes juhtmeklambriga.
mihkel325
Huviline

Postitus Postitas mihkel325 »

kui on orig nupp, siis jah tõmmates, aga kui sinna juba mingi otsa krutitud, siis võib see varda külge kruvidega kinni pressitud olla.
Minu oma tuli siis lahti, kui 2 käiku kiirendades siise laksasin, aga enam seda muret pole,sest kulgen automaadiga. :cool:
Kasutaja avatar
Jossboy
Huviline

Postitus Postitas Jossboy »

Aa palju nupu eest välja käia viitsid ? Mul üks vedeleb koos kogu täiega ( varrega ja kotiga/nahaga ) .
Ma arvan , et mingi 4 - pack'i eest saab aetud ah ?
A nupp on alumiiniumist , a-la racing tüüpi - orikas !!!!
Kui soovi on võta ühendust , olen reede kella viieni linnas siis läind ...
numbri leiad avatarist ...
BMW M Power E 30 - kroomitud neerud ja sini-must-valge ketas - ainus mis ruulib ...
56 631 426
Kasutaja avatar
taarm
Huviline

Tänan mehed vastuste eest! Laupäeval teen selle töö siis ära.

TO: Jossboy
Ma alumiiniumist nupp ei taha, endal praegu puidu moodi nupp, millel on BMW logo peal, päris suured praod sees, nii et kui seda nüüd kõvasti tõmmates või muul moel lahti võtta, siis arvatavasti läheb ta puruks. Niisiis on vaja vaadata midagi sinna. Sooviks sinna mingit sammasugust puitimmitatsiooniga nuppu või siis originaali.
Vasta