Tervist mehed!
Ostsin autole BMW 318i (1986) uue käigukangi naha. Küsimus selles, et kuidas seda vahetada, ei taha nagu kohe julmalt lammutama ka hakata? Kui kellelgi on kogemusi või häid nõuandeid jagada, siis võiks teada anda. Ja veel, et kust saaks korralikku käigukangi nuppu ja mis hinnaga?
Ette tänades
Kuidas vahetada käigukangi nahka?
Eks tõmba pea otsast maha (mõnedel käib kergelt, mõnedel raskemalt). Ja siis vahetadki naha ära (ma loodan et sa ikka sellest käigukangiümbruse kotist räägid).
Mina igatahes olen kõigil BMWdel kiirendusel käiku vahetades suutnud kangil pea otsast ära krabada, seega peaks vist kõigil suht kergelt käima.
Mina igatahes olen kõigil BMWdel kiirendusel käiku vahetades suutnud kangil pea otsast ära krabada, seega peaks vist kõigil suht kergelt käima.
Aa palju nupu eest välja käia viitsid ? Mul üks vedeleb koos kogu täiega ( varrega ja kotiga/nahaga ) .
Ma arvan , et mingi 4 - pack'i eest saab aetud ah ?
A nupp on alumiiniumist , a-la racing tüüpi - orikas !!!!
Kui soovi on võta ühendust , olen reede kella viieni linnas siis läind ...
numbri leiad avatarist ...
Ma arvan , et mingi 4 - pack'i eest saab aetud ah ?
A nupp on alumiiniumist , a-la racing tüüpi - orikas !!!!
Kui soovi on võta ühendust , olen reede kella viieni linnas siis läind ...
numbri leiad avatarist ...
BMW M Power E 30 - kroomitud neerud ja sini-must-valge ketas - ainus mis ruulib ...
56 631 426
56 631 426
Tänan mehed vastuste eest! Laupäeval teen selle töö siis ära.
TO: Jossboy
Ma alumiiniumist nupp ei taha, endal praegu puidu moodi nupp, millel on BMW logo peal, päris suured praod sees, nii et kui seda nüüd kõvasti tõmmates või muul moel lahti võtta, siis arvatavasti läheb ta puruks. Niisiis on vaja vaadata midagi sinna. Sooviks sinna mingit sammasugust puitimmitatsiooniga nuppu või siis originaali.
TO: Jossboy
Ma alumiiniumist nupp ei taha, endal praegu puidu moodi nupp, millel on BMW logo peal, päris suured praod sees, nii et kui seda nüüd kõvasti tõmmates või muul moel lahti võtta, siis arvatavasti läheb ta puruks. Niisiis on vaja vaadata midagi sinna. Sooviks sinna mingit sammasugust puitimmitatsiooniga nuppu või siis originaali.