Võtmele dublikaadi valmistamine
Võtmele dublikaadi valmistamine
Kuna ostes oli autol ainult üks võti, siis oleks soov igaks juhuks hankida lisavõti.
Kas tallinnas oskate sellega tegelevat firmat/isikut soovitada ja mis hinnklassi selline teenus võib jääda? Või tegeleb sellega igasugune suvaline lukuputka?
Kas tallinnas oskate sellega tegelevat firmat/isikut soovitada ja mis hinnklassi selline teenus võib jääda? Või tegeleb sellega igasugune suvaline lukuputka?
Re: Võtmele dublikaadi valmistamine
Tere
jJanno
Jah.dj kirjutas:Või tegeleb sellega igasugune suvaline lukuputka?
jJanno
exTouring
Soltub autost.. uue BMW voti sees immobilaiser ja suvaline putka need saab teha ainult visualselt aga auto need ei kaivita.jjanno kirjutas:TereJah.dj kirjutas:Või tegeleb sellega igasugune suvaline lukuputka?
jJanno
Tere
Seega esialgne postitaja. Palun lisa infot, et inimesed saaks Sind aidata.
jJanno
Edit: kahtlustan, et küsimus käis selle auto kohta:
http://foorum.bmw-club.ee/viewtopic.php?p=82178
Mu vastus oli täpselt sama palju infot sisaldav, kui esialgne küsimus.Harley kirjutas:Soltub autost.. uue BMW voti sees immobilaiser ja suvaline putka need saab teha ainult visualselt aga auto need ei kaivita.jJanno kirjutas:Jah.dj kirjutas:Või tegeleb sellega igasugune suvaline lukuputka?
Seega esialgne postitaja. Palun lisa infot, et inimesed saaks Sind aidata.
jJanno
Edit: kahtlustan, et küsimus käis selle auto kohta:
http://foorum.bmw-club.ee/viewtopic.php?p=82178
Viimati muutis jjanno, 03.03.2005 14:08 44, muudetud 1 kord kokku.
exTouring
- toivoku
- Huviline
- Peamine sõiduk: 524td
- Kontakt:
150 eeki kysiti mul e34 võtme dublikaadi eest 

Päris mõistlik hind, mul ka e34-le teist võtit vaja. Kus tegid?toivoku kirjutas:150 eeki kysiti mul e34 võtme dublikaadi eest
Tere
jJanno
Minu vastus oli omadest kogemustest 93 aasta 318'ga. Ainult, et E30 ;) Võtmemees hoiatas, et kohe esimene võti ei pruugi tööle hakata, aga hakkas. Seega vali selline koht, kus saad kohe ka katsetada auto juures. Kviitung võta ka ;)dj kirjutas:sry, auto jäi jah mainimata... mina oma nupuga mõtlesin, et võtme teemal ometi auto andmeid vaja pole :) , aga võta näpust... immo peale ei mõelnud üldse.
Autoks jah e36 318 cope '93, nagu jjanno teraselt juba mainis ja immot sellel isendil võtme sees ei tohiks olla.
jJanno
exTouring
- meph
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 320Ci E92
- Telefon: 5140229
- Kontakt:
Iga soss-sepp E36 võtme tegemisega igatahes hakkama ei saa. Seal on mingi spetsiifiline värk (ei tea täpselt mis), mis ei lase võtit või siis toorikut suvaliste vendade aparatuuri külge normaalselt kinnitada ja tänu sellele ka dublikaadi tegemine raskendatud. Ise oli ka vahepeal mõttes teha endale uus võti, millel oleks normaalne plastmassist osa, millest näppudega kinni haarata, kuid jäi just selle probleemi tõttu tegemata. Hetkel endal 2 võtit, millest ühel on 1cm diameetriga ringikujuline võtmematerjalist ots ja teine on veel hullem - poolesendise kolmnurgakujulise võtmematerjalist otsaga... sellega ei anna näppudele haiget tegemata süüdetki anda... mulje selline jäänud, et need nn. servise võtmed, mis teatud asju ei ava autol, nagu näiteks pardatsoki lukk... vist ei pidavat avama ka pagassi, aga seda ma ei ole veel proovinud, kuna pole kordagi olnud vaja võtmega pagassi avada :p