Igasugune info oodatud!

Kuidas kvaliteediga lood on ? Pead sa silmas ikka masinaga poleerimist?Alar_P kirjutas:Mul üks tuttav teeb mingi 400 krooni eest oma hoovis, vahendid hinna sees. Uurin kuidas tal ajaga on ja panen ta numbri siia.
Ma nii hinda ei teagi aga tean, et ta sellise asjaga tegeleb ja tulemus on alati hea jäänud.Ivar kirjutas:Ja tema taks on?Viljar_V kirjutas:400krt ma usun, et sinna tuleb meeletu rahvamass kokku kui asi ka ilus jääb
![]()
Aga igalhul ma viskan ka siia ühe nr: 5062088 Aivar.
Kutt igaljuhul teeb hästi
300.-Alar_P kirjutas:Niisiis, kuti nimi on Marko, mu vana klassivend, poleerinud on ta vist pooled Audi klubi autod. Hinnaks 300.-, poleerib masinaga. Asukoht Tallinnas, Kristiines. Kel huvi ja küsimusi tegemise kohta siis tel nr on 56467274. Küsige täpsemalt järgi kuidas ta töömeetodid on.
kuumaföön !kiire-lauri kirjutas:ma arvan , et see küsimus ei sobi siia aga äkki keegi teab kuidas saaks need triibud auto pealt maha. Tehases on mingid külge kleebitud ja nüüd nee hakand narmendama ja ma sooviks neid sealt ära saada, küünega ei taha kraapida ja niisama nad ei tule ka. Vb on mingit lotusainet olemas?
Tal peaks näide ka olema, ta enda isa 2000a Audi A6, las näitab selle ette sulle!Kristo_P kirjutas:300.-Alar_P kirjutas:Niisiis, kuti nimi on Marko, mu vana klassivend, poleerinud on ta vist pooled Audi klubi autod. Hinnaks 300.-, poleerib masinaga. Asukoht Tallinnas, Kristiines. Kel huvi ja küsimusi tegemise kohta siis tel nr on 56467274. Küsige täpsemalt järgi kuidas ta töömeetodid on.No see on 3x odavam kui musagilt mujalt saaks! Kui kvaliteetne töö siis oleks koheselt nõus. Kuid nagu räägitakse on musta värvi autot paras k**p poleerida eriti kui veel toorik suht kahjustatud on.
Okei võtan homme temaga ühendust.
Ei kahjuks pesu polnud hinna sees.. Kuid ma arvan et see ei võta sul tüki küljest ära kui kodus masina svammiga üle lükkadTarvo kirjutas:Lihtsalt küsin, et kas auto pesid enne ise hoolega puhtaks, kui sinna läksid, või oli see hinna sees? (Seda selle raha eest samuti loota on muidugi juba enam kui patt, aga küsin ikka)
Pean oma kallimaga ka sama operatsiooni kähku läbi tegema, kuid usun siiski samuti, et minu auto puhul tagaks korraliku tulemuse vaid värvimine..see töö aga on teadagi kallis lõbu, mida hetkel küll lubada ei saa.
mina olen kuulnud ka mingist vedelikust/spraist, mis müügil suuremates kontoritarvetes ja nimeks pidi LABEL-OFF olema. jutu järgi pidi hea olema, ise ei ole proovind.Cardo kirjutas:kuumaföön !kiire-lauri kirjutas:ma arvan , et see küsimus ei sobi siia aga äkki keegi teab kuidas saaks need triibud auto pealt maha. Tehases on mingid külge kleebitud ja nüüd nee hakand narmendama ja ma sooviks neid sealt ära saada, küünega ei taha kraapida ja niisama nad ei tule ka. Vb on mingit lotusainet olemas?
Kuulge, kas see diil on veel jõus? Jäi sügisel see asi unarusse..Alar_P kirjutas:Niisiis, kuti nimi on Marko, mu vana klassivend, poleerinud on ta vist pooled Audi klubi autod. Hinnaks 300.-, poleerib masinaga. Asukoht Tallinnas, Kristiines. Kel huvi ja küsimusi tegemise kohta siis tel nr on 56467274. Küsige täpsemalt järgi kuidas ta töömeetodid on.
See Kristiine Marko igatahes ei tegele enam poleerimisega, kuigi jah, sellest on juba aastake möödas ka, kui nr avaldatiAlar_P kirjutas:Niisiis, kuti nimi on Marko, mu vana klassivend, poleerinud on ta vist pooled Audi klubi autod. Hinnaks 300.-, poleerib masinaga. Asukoht Tallinnas, Kristiines. Kel huvi ja küsimusi tegemise kohta siis tel nr on 56467274. Küsige täpsemalt järgi kuidas ta töömeetodid on.