Tuvastatud reklaamiblokeerija: Meie veebis on võimalik kuvada külastajatele veebireklaamid. Palun kaaluge oma reklaamide blokeerija keelamist meie veebisaidil.
[quote]ja tutikatest tagumistest kummidest on vaid mälestus! [/quote]
Kui tutikad naelad all, siis soovitatakse esimesed 500-1000km sõita rahulikult (ei pikka plokki-loha pidurdust ja mitte ketsi ohjeldamatult ringi lasta) et naelad nö oma õigesse kohta läheksid. Siis püsivad ka naelad sees
[quote][i]Algselt postitas raul[/i]
[quote]ja tutikatest tagumistest kummidest on vaid mälestus! [/quote]
Kui tutikad naelad all, siis soovitatakse esimesed 500-1000km sõita rahulikult (ei pikka plokki-loha pidurdust ja mitte ketsi ohjeldamatult ringi lasta) et naelad nö oma õigesse kohta läheksid. Siis püsivad ka naelad sees [/quote]
[quote][i]Algselt postitas salamander[/i]
asi pole selles et vaid naelad kaovad , tagakummidest ka pool kummi juba välja järatud ! aga tõmme on hea , esisillaga saavad ka lüpsu ja ainuke bemm kes minust üle oli on lille piikidega loom ! [/quote]
millega siis sõidad?
kui tead tallinna ümbritsevat ringteed siis see jääb selle äärde. lähenedes ringteel asuvale saku viaduktile viljandi mnt poolt on see VAHETULT enne viadukti paremat kätt , seal on ka mingi tupikumärk !
et avastasin siis oma kodulähedal ka ühe jääraja.ise veel käind pole aga sõber kes käis ütles, et nii krdi libe pidi olema et mossega pidi kaks meest tahaistmele panema et liikuma saada.
niiet Tarmo, kui ristile tuled, siis lähme teeme paar kiiremat.:P:D
[quote][i]Algselt postitas salamander[/i]
asi pole selles et vaid naelad kaovad , tagakummidest ka pool kummi juba välja järatud ! aga tõmme on hea , esisillaga saavad ka lüpsu ja ainuke bemm kes minust üle oli on lille piikidega loom ! [/quote]
Millal? Kas isand salamander liikleb halli/hõbedase viiesega?
Ex ta sellist imelikku tooni ole jah ! Otsustasin siiski piigid muretseda et mitte tänavasõidukumme jga kuu vahetada, kahjuks veel ostmata aga ootan pakkumisi 14`` veljele ! Järgmine nädalalõpp tahaks need alla panna. Ja Kaido loe ridadevahelt ka !! )
Huvi pärast küsiks, et kas keegi seal ringiaegu ka on mõõtnud? Ma käisin täna ka seal sõitmas ja proovisin tuttava Focusega paar ringi ning ajaks tuli mul täpselt 1 minut. Aeg on ilmselt teie oMadis Kest kehvem, aga enda vabanduseks võin öelda, et vanust on mul alles 17, auto polnud minu oma ning ka kummid on mingi 3 talve vanad:D . Lihtsalt kribage siia mõni oma aeg kaa, siis saab võrrelda, kui kaugele ma jään.
Mõttetu vastata sest see ringipikkus on seal igapäev erinev ja kõik loeb ka ilmast jne! Praegu seal 1-1.5 km ring enne oli aga 1.5-2.0 pikkust vahepeal oli üldse 1.0 umbes !!