2 pärlit fännidele:
- kimmo
- Klubiliige - admin
- Peamine sõiduk: BMW 530d xDrive
Auto arvatavasti Läti platsilt ostetud - läbisõidu õigsuses sügavalt kahtlenryan kirjutas:kui see läbisõit oleks õige siis isegi mõtleks M5 peale![]()

Jah. Kojamehed peab ka vahetamaryan kirjutas:esiklaasi peaks vahetama, sinna sobib tavalise e34 klaas!?

Ma arvan, et varsti pannakse nn "müügipildid" ka üles. Sisu vajab natuke korrastamist - orig rool on asendatud Momo punase/musta nahaga sportrooliga. Käigukang samas võtmes.ryan kirjutas:kahju et seest pilti pole
Juhiistme polster vajab parandust. Kaassõitja käetugi on puudu. Keskkonsooli tagumine osa on auke täis (autotelefon vms). Uksepolstrid liimist lahti ning kummis. Tagumine kardin ei ole originaal.
Väljast vajab värviparandusi. Tegemist jagub...
- ottOmar
- Huviline
- Peamine sõiduk: Mercedes-Benz CL55
sai kunagi küll sõidetud mõned korrad 850ga - selle ainsa punasega mis meil Tlnas liigub. No ja ütleme nii, et minu tagasihoidlikud nõudmised ja ootused rahuldas see auto küll 200%. Samas ei ole ma ka see inimene kes saaks vahest aru, kas kiirendus on 6 sek sajani või 4,5 ntks. See oli üldse esimene auto, millel nägin, et spidomeetrile on kirjutatud selline nr nagu 300kaspar kirjutas: jõhkrad hinnad peaks mainima:P
on keegi siit sõitnud ka sellisega?
kuidas oli?

eestlased on igati tublid - ntks VW Phaeton'eid on eestis müüdud rohkem kui Norras, Rootsis, Taanis ja Soomes kokku.Raivo kirjutas:õiged andmed:)Algselt postitas Anti
Veel Z8-test. Nimelt pajatavad viimased luureandmed, et Eesti teedele on lisandunud veel üks Z8, musta värvi ja UM-ist ostetud, ehk siis tuliuus masin.![]()
eila juba nägin teist, seisis gonsiori tn endise Ekraani poe juures. läikis kui k***t
ning üks on siis veel see hõbedane.
väikse eesti kohta päris hea saavutus:)
Ja ütleme nii, et pole mina ka kuskil mujal maailmas nii palju ilusaid (uusi) autosid näinud kui väikeses Tlnas - OT sama lugu ka naistega

isegi mu ema sõidab BMWga
- ottOmar
- Huviline
- Peamine sõiduk: Mercedes-Benz CL55
...eks maitse üle ei vailda - kui siis jah Brasiilias on täitsa juba nii ja naa naised ... aga jah, maitse asi.England kirjutas:seda juttu võid küll kodus emale vaid rääkida.ottOmar kirjutas: Ja ütleme nii, et pole mina ka kuskil mujal maailmas nii palju ilusaid bla bla bla näinud kui väikeses Tlnas - OT sama lugu ka naistega
isegi mu ema sõidab BMWga
Re: 850 CiA 5.0
Mina tahtsin u 2 aastat tagasi seda autot osta, aga minu ratsionaalne pool sai emotsionaalsest võitu ja ostsin hoopis 530d. Aga sõiduelamus oli super, kiirendus oli isegi lahjem, kui ootasin (aga võibolla see lihtsalt tundus nii sest 200+ km/h liikudes tundus kiirus oluliselt väiksem olevat) aga kiirendus+mugavus+lisavarustus+feeling=elu parim sõiduelamus. Määravaks sai siiski minu igakuisele sissetulekule mittevastav kütusekulu ja auto vanusest tingitud tõenäoliselt suured hoolduskulud.Margus_H kirjutas: http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=40767
-
- Huviline