Iganädalane virtuaalne kardisõit
Igati lahe oli vahelduseks Viimsi rada sõita, pakun välja, et järgmie kord jälle Viimsis
Tänased ajad :
1. Kimmo 26.850
2. Priit 26.870
3. Viljar 26.960
4. Tim 27.380
5. Ruubik 27.570
6. Marks 27.940
7. Raivo 28.310
8. Silver 28.390
Vat sellised ajad, siis seekord
Varsti ka mõned pildid

Tänased ajad :
1. Kimmo 26.850
2. Priit 26.870
3. Viljar 26.960
4. Tim 27.380
5. Ruubik 27.570
6. Marks 27.940
7. Raivo 28.310
8. Silver 28.390
Vat sellised ajad, siis seekord

Varsti ka mõned pildid

Mercedes EQS 450+ 2022
Minu tehtud pildid: www.viltsikas.pri.ee
Keegi klõbistas pilte veel teha, aga seda ei tea kas need ka siia jõuavad
Keegi klõbistas pilte veel teha, aga seda ei tea kas need ka siia jõuavad

Mercedes EQS 450+ 2022
- meph
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 320Ci E92
- Telefon: 5140229
- Kontakt:
http://www.iru-ring.ee
Ise veel ei tea kas saan tulla, kuna raha sai kogemata otsa ja võlglased ei taha ka ennast päevavalgele tuua :\
Ise veel ei tea kas saan tulla, kuna raha sai kogemata otsa ja võlglased ei taha ka ennast päevavalgele tuua :\
Kartimine oli lahe, kuigi jah, seekord siis olin tõesti vaataja
Kõik sai alguse Iru ringilt, sealt edasi sujuvalt kolisime kõik üle Viimsi rajale
Varsti ka ajad ja mõningad pildid (siin kohal on Iru ring parem, pilte mõnusam teha)
Muidugi võib silma peal hoida www.viltsikas.pri.ee

Kõik sai alguse Iru ringilt, sealt edasi sujuvalt kolisime kõik üle Viimsi rajale

Varsti ka ajad ja mõningad pildid (siin kohal on Iru ring parem, pilte mõnusam teha)
Muidugi võib silma peal hoida www.viltsikas.pri.ee

Mercedes EQS 450+ 2022
Ei no lahe üritus oli tegelikult...
Seal Viimsis proovisin isegi rooli ja ausaltöelda ongi "kartimine" sport
Varemalt arvasin asja olevat lihtsalt tõupuhas lõbu aga eile kogesin, et väristab ikka päris läbi
ja kuigi on kart selline, saemootoriga olevus, oli teda juba lõpus üha raskem teel hoida
Kõik kimasid mööda ja tundusid kiirustavat aga mina sain selleest kõige kauem sõita
Ja müra ei olnud üldse peaaegu kardil, pea oli põlvede vahel lihtsalt
Tasa sõuad kaugele jõuad
Seal Viimsis proovisin isegi rooli ja ausaltöelda ongi "kartimine" sport

Varemalt arvasin asja olevat lihtsalt tõupuhas lõbu aga eile kogesin, et väristab ikka päris läbi

Kõik kimasid mööda ja tundusid kiirustavat aga mina sain selleest kõige kauem sõita

Ja müra ei olnud üldse peaaegu kardil, pea oli põlvede vahel lihtsalt

Tasa sõuad kaugele jõuad

Ma aktsepteerin Gey abielusid aga mõlemad tibid peavad ilusad olema!!!
Heheee
, üks mees sai veel sportida ka 22;30-st sujuvalt Sossi juurest Jürisse... Hiljem hakkas juba palav.
Mõned kommentaarid siis......
Iru rada oleks hea kui neid kumme seal ei oleks ja mis kõige rohkem häirib on nende omanike või rajatöötajate haiglane ülbus olla kardispordi maailmanaba. Iga kord kui miskit küsid, et miks või mida siis laiavad, et meil on 9hp kardid ja eriti kõva tehnika, sina poisu saad veel surma kui rehve rajaääres ei ole....commoon, muud küsimused jäävad seepeale tavaliselt ära, kuna nad vist eesti keeles muid lauseid ei ole suutnud selgeks õppida, kas peab venelaseks hakkama ve mis, ei tea. Ei usu ka, et nad venelastega paremini suhtlevad. Suhtumine jätab seal tugevalt soovida.
Kambaga on Irus väga fun sõita, see paneb vahel silma kinni pigistama IRU Kardikeskuse idiootide suhtes.
Viimsis tahtis seekord kangesti kardist välja visata ja raputas nii mis hirmus, @ miks mina krt pidin rekka rooliga sõitma, käed olid ööotsa väljaväänatud asendis
Kõige lõpuks teeme uue teema , kardisõit Türi-Allikul.
Kuiva asfaldiga on sealne sõid vs. Tallinna rajad nagu võrri seljast krossiratta selga. Kuiva ilmaga saate ise tundma kes ei ole veel proovinud.

Mõned kommentaarid siis......
Iru rada oleks hea kui neid kumme seal ei oleks ja mis kõige rohkem häirib on nende omanike või rajatöötajate haiglane ülbus olla kardispordi maailmanaba. Iga kord kui miskit küsid, et miks või mida siis laiavad, et meil on 9hp kardid ja eriti kõva tehnika, sina poisu saad veel surma kui rehve rajaääres ei ole....commoon, muud küsimused jäävad seepeale tavaliselt ära, kuna nad vist eesti keeles muid lauseid ei ole suutnud selgeks õppida, kas peab venelaseks hakkama ve mis, ei tea. Ei usu ka, et nad venelastega paremini suhtlevad. Suhtumine jätab seal tugevalt soovida.
Kambaga on Irus väga fun sõita, see paneb vahel silma kinni pigistama IRU Kardikeskuse idiootide suhtes.
Viimsis tahtis seekord kangesti kardist välja visata ja raputas nii mis hirmus, @ miks mina krt pidin rekka rooliga sõitma, käed olid ööotsa väljaväänatud asendis

Kõige lõpuks teeme uue teema , kardisõit Türi-Allikul.
Kuiva asfaldiga on sealne sõid vs. Tallinna rajad nagu võrri seljast krossiratta selga. Kuiva ilmaga saate ise tundma kes ei ole veel proovinud.
E28:2,0, E28:2,5, E28:3,0; F21