Palju on eestis hartge mootoriga BMW-sid?
Palju on eestis hartge mootoriga BMW-sid?
Palju võib eestis olla hartge m30 mootoriga bmw-sid? Kas isetehtud või tehasetehtud, vahet pole.
BMW 535\M535 e28 ruulivad, 323 e21 ja 635 e24 ruulivad samuti.
Runnin on sm v8 5,8L 260hp
Runnin on sm v8 5,8L 260hp
- Kristjan_K
- Huviline
Üks hartge diisel on ka olemas eestimaal, E36 selleks siis.
Viimati muutis Kristjan_K, 05.05.2005 13:39 01, muudetud 1 kord kokku.
- Kristjan_K
- Huviline
Eitea, kas mootor ka üle käidud või ei.Ruut kirjutas:Ega ometi hardge nagu adibass?Hartge kodukas küll muud mootorit e36 ei näita, kui 5L 272 kW. Seega on neil kodukal inf puudulik või siis sellel diislil on hartge poolt üle käidud vedrustus, sisu vms.
Ruut @ kah Hartge vedrustusega E30
Igastahes on tal spoilaring olemas, hartge strutbar ka ees, miskid minujaoks koledad peeglid jne.
erik kirjutas:Üks e30 peaks ka olema.
Sellel olid küll nii palju kui uuritud sai, enamus Hartge jupid küljes ja megalt ta ka edasi astus.
Võis täitsa olla originaalis see vanker.
see peaks olema juba looja kirjas,kui mu mälu mind ei peta,siis sõideti see aastaid tagasi sodiks,siis omaniku isa poolt.
omanikuks oli vist mingi oliver vms.
aga mu mälu võib mind petta ka
- erik
- Huviline
- Peamine sõiduk: 530D E60
- Kontakt:
Petab küll, veel aasta tagasi omas seda mu sõber.k2rpman kirjutas:erik kirjutas:Üks e30 peaks ka olema.
Sellel olid küll nii palju kui uuritud sai, enamus Hartge jupid küljes ja megalt ta ka edasi astus.
see peaks olema juba looja kirjas,kui mu mälu mind ei peta,siis sõideti see aastaid tagasi sodiks,siis omaniku isa poolt.
Nüüd on see kusagil Jõgeva kandis uue omaniku rallida.
Ostis jääraja sõiduks, enda sõnade kohaselt.
Ja teadjamad räägivad, et olevat häid aegu teinud see talv.
Viimane minu tehtud pilt:

Harge kleepsud, spoilad või klapikambrikaan ei tähenda veel Hartget
Kui passis on bmw kerenumber ja mark BMW, siis on tegu bmw, mitte hartgega.
Hartge on iseseisev autotootja, passi pannakse kirja mark "hartge", mudel nt H...." ja bmw-st erinev kerenumber.
Huvitav, paljudel nn Hartgedel see seal sedasi on?
Kõik see crap, kus pole peal Hartge mootor, ei saa olla ka hartge, tavaliselt on romulast ostetud spoiladega wannabee.
Mäletan ühte teleintervjuud Lorinseri omanikuga, kus siis reporter küsis, milline on enammüüdud toode siis firmal. Ja selleks oli 11 DEM maksev isekleepuv pagasinikusilt "Lorinser"

Kui passis on bmw kerenumber ja mark BMW, siis on tegu bmw, mitte hartgega.
Hartge on iseseisev autotootja, passi pannakse kirja mark "hartge", mudel nt H...." ja bmw-st erinev kerenumber.
Huvitav, paljudel nn Hartgedel see seal sedasi on?
Kõik see crap, kus pole peal Hartge mootor, ei saa olla ka hartge, tavaliselt on romulast ostetud spoiladega wannabee.
Mäletan ühte teleintervjuud Lorinseri omanikuga, kus siis reporter küsis, milline on enammüüdud toode siis firmal. Ja selleks oli 11 DEM maksev isekleepuv pagasinikusilt "Lorinser"

BMW M535i 1985; BMW 3.0S 1973;
BMW 318iS 1990
BMW 318iS 1990
erik kirjutas:Petab küll, veel aasta tagasi omas seda mu sõber.k2rpman kirjutas:erik kirjutas:Üks e30 peaks ka olema.
Nüüd on see kusagil Jõgeva kandis uue omaniku rallida.
Ostis jääraja sõiduks, enda sõnade kohaselt.
Ja teadjamad räägivad, et olevat häid aegu teinud see talv.
Viimane minu tehtud pilt:
krtt vbl tõesti mälu petab , aga pauku on sellega raudselt pandud.