Tuvastatud reklaamiblokeerija: Meie veebis on võimalik kuvada külastajatele veebireklaamid. Palun kaaluge oma reklaamide blokeerija keelamist meie veebisaidil.
Aga kõik BMW'lased, koguneme kl 7.45 Vesse Statoili parklas, et siis kl 8.00 välja sõita.
Kuna osaleda saavad vaid 80 autot, siis mida varem kohal, seda parem.
Nii... minu puhul siis esimene force majore leitud
Kuna see aasta erilist tähelepanu rehvidele pööratakse tehnilises kontrollis, siis mina oma eile saugal käidud tagarehvidega sealt enam läbi ei saa. Tagarehvidel mustrist tükid väljas mõne koha pealt. Seega siit abipalve... laenake mephile kahte velge tarbitava mustriga üheks päevaks Võin enda veljed niikauaks alla kruttida doonorile. Erilist rehvikulu antud üritusel ei tohiks olla. Abipakkumised paluks PS'i siis.
Mul on kunagi tühja veokaga esikumm läinud 90 pealt, uskuge mind, asi ei olnud üldse naljakas, pidin kahe käega rooli kogu jõust sikutama, et asi teele jääks...
väikest sportrooli ei hoia 200 pealt vanakurat ka kinni... kaob nii kiirest ära et ei ole näha ka ja võtab vajadusel sõrmed kaasa... roolivõim mingil määral pehmendab aga mitte piisavalt.
E28 kirjutas:räägitakse et teetööd on ka vahepeal,seega peaks suht kiirelt tegema.
On jah, aga kui graafikust täpselt kinni peame ning kell 8.00 välja sõidame, siis jõuame vast suts peale 9.00'i.
Enamuse teest saab siiski kuni 90km/h sõita, mitte aga 30km/h nagu mnt.ee väidab
Kõigil juba "tjüning" teip ning lisahobused üles leitud?
oot, aga kui see kell 13 algab, miks siis kell 11 start on?
ma ka hiljem tulemas, et mehele ja meie tumepunasele sädemele kaasa elada. seega tahaks teada, kaua sinna täpselt siis sõidab, et nii varakult tulema peaks hakkama.
PS: vaadates tänast ilma jääb üle vaid loota, et homme on ilusam ja möödunud aasta ei kordu.
pole hullu...vähemalt eile olid 30km/h piirangud max 500m pikad...ja mõned üksikud ainult....üldiselt kui natuke kiirust ületada, peaks lõdvalt 1 tunniga tapale jõudma
Tahaksin veel niipalju öelda, et seal kus üritus toimub on lähedal TAPA Väljaõppekeskus ja samuti ka laskemoona -ja lõhkeaine laod, autopark. Siis ärge parem minge sinna lähedale vaatama sõjaväe tehnikat, kuna ala on valve all ja sinna lähedale jõudes annavad turvaseadmed teist märku koheselt ja koheselt on kohal relvastatud kaitseväelased. Kokkuvõteks siis ärge segage nende tööd