Kui uus esiklaas panna, uued neerud, M esistange ja tuledelt kulmud ära, siis oleks enamvähem juba

Velg on näiteks ülihea, minu arust. Kui raske neid liiste tagasi aretada on, pole õrna aimuga

Lihtsalt infoks - kui need kõverad summutiotsad välja jätta siis nende stange ja antitiiva toodete seerianimi on "HAMANN COMPETITION".GraveDigger kirjutas:See on ju puhas Gup-Tuningu toodang. Täpselt sama manti on sealt võimalik osta. Kui ma veel alles unistasin E39 siis see tagaspoila isegi meeldis mulle, mõtlesin et siuke tjuuning on äggeePavel_V kirjutas: E39

"
 "võistlusauto ei ole papist ehitatud.Pld kirjutas:see V8 ilmselt mingi võistlus auto, ja neid ei ole tegelt eriti mõtet siia toppida, see vähemalt minu arvamus
Selle stange ja tiiva nimi on odav leedu psk!juho kirjutas:GraveDigger kirjutas:Lihtsalt infoks - kui need kõverad summutiotsad välja jätta siis nende stange ja antitiiva toodete seerianimi on "HAMANN COMPETITION".Pavel_V kirjutas: E39

paaril korral olen linnas ühte jubedat e39-t näinud. Kroomi täis topitud. Jube on. Pilti pole saanud kuna ta on alati vastu tulnud
 paaril korral olen linnas ühte jubedat e39-t näinud. Kroomi täis topitud. Jube on. Pilti pole saanud kuna ta on alati vastu tulnud 

TRAMAIVÕIRSK
   TRAMAIVÕIRSKMazda6 tagatuledBluedogster kirjutas:http://static3.nagi.ee/i/p/786/76/196691212b31a0_l.jpg

pole lihtsalt sõnu, kus see omanik oma aju küll sai..
  pole lihtsalt sõnu, kus see omanik oma aju küll sai..  

elu rõve värk ....
   elu rõve värk ....
 kaamera oli kodus
  kaamera oli kodus