Kuigi kohapeal olles võis vaade vägev olla... Aga meil jääb vist see aasta korralik talv ära...

Sauel oli ka ikka midagi, sai ikka diffri ja rehvi tööd pruugitud:-)ratteh kirjutas:Täna oli Tallinna lähedal Luigel ka paras lumi juba maas. Sauel aga polnud mõhkugi olnud, vahe 15km
 . sellepärast ise ei kasuta püsikat ega midagi. muudud laisaks. tähelepanu hajub ja ongi valmis. ootamatuse korral käed kuskil teises autootsas, vasak jalg kusiganes kanni all jne. räägin enda kogemusest mitte üldiselt ja selle teadmisega lõpetasin kunagi.... hekkis
 . sellepärast ise ei kasuta püsikat ega midagi. muudud laisaks. tähelepanu hajub ja ongi valmis. ootamatuse korral käed kuskil teises autootsas, vasak jalg kusiganes kanni all jne. räägin enda kogemusest mitte üldiselt ja selle teadmisega lõpetasin kunagi.... hekkis  . kogetud ja lõi ajuolluse pähe tagasi
 . kogetud ja lõi ajuolluse pähe tagasi 

...igale pool ei saa ka piike lasta
...igale pool ei saa ka piike lasta  ...a hiili kaugemaid...klooga järv näiteks?
...a hiili kaugemaid...klooga järv näiteks? )
 )
 .
 . Ma võin sulle lumelabidat laenataBuFu kirjutas:No vaatab kas auto ronib homme sellest 35+cm lumest läbi või mitte.

Ma elan tänavas kus see talv on korra käinud sahk
 Ma elan tänavas kus see talv on korra käinud sahk  . Täna kühveldasin et värava saaks lahti.
. Täna kühveldasin et värava saaks lahti.
Taavi_K kirjutas:Jah... Tartus on asi ikka päris käest ära. Maja ees sai ennast kuidagi lumevalli rammitud, aga hommikul on iseasi, kas sealt välja saab.
Ma võin sulle lumelabidat laenataBuFu kirjutas:No vaatab kas auto ronib homme sellest 35+cm lumest läbi või mitte.

Aga just uudistes kirjutaski, et järgnevatel aastatel ongi oodatagi selliseid külmemaid talvi tänu kliima muutustele ehk siis peab monomähkija väljavahetamise peale mõtlema hakkamaRaivo kirjutas:Ega jah, peale sellist talve nagu meil on siis enam monomähkijaga küll liigelda ei taha

DSC´st antud olukorras kasu 0.
 DSC´st antud olukorras kasu 0.
Mul küll ASC ja velg Style 68, aga jutt täpselt sama... 225 on E46-le ikka lumeläbus veidi liiga lai - auto jääb lihtsalt liiga kergeks. Eile ajasin ka hoovist välja ja jäin kohe kinni, samamoodi jebisin nagu aise eelmises postis (käik sisse ja ise lükkama)... Lisaks roolivibra - järgmiseks talveks peaks vaatama kitsama rehvi ja kinnisema velje.. Muidu igapäevase E39-ga on hoopis teine asi - korralik hkpl5 rehv on 195 lai, käigukast manuaal, ka üherattavedu, aga läbivus palju parem..MartenL kirjutas:225 rehv ei ole ka kõige parem lumes ujumiseks: DSC vilgub kogu aeg, ka maanteel sõites, samuti tuiskab velg 44 lund täis ja rool hakkab väga vibreerima.

Ikka annab LSD päris tuntava eelise, ikkagi 2 vedu pidevalt. Seeon umbes sama hea kui kohati miskid suvalised linnajeebidr3o kirjutas:Kui palju aitaks LSD praeguste ilmadega?
See "vahelduvvedu", mis tekib veojõukontrolliga on suhteliselt võimetu (e39 2002a). Kas LSD annaks mingi suurema efekti või ainus väljapääs ikka nelivedu?

Huvitav kas ilma LSD-ta oleks sama hästi visanud ?
 Huvitav kas ilma LSD-ta oleks sama hästi visanud ?