Tuvastatud reklaamiblokeerija: Meie veebis on võimalik kuvada külastajatele veebireklaamid. Palun kaaluge oma reklaamide blokeerija keelamist meie veebisaidil.
LEDBeam kirjutas: 06.11.2024 23:38 38
Ja milline sõlm nn spetsailistide arvates tekitab vahest kuminat ja vajab seal renoveerimist? Kui selget vastust ei ole, on jutt väga viisakalt öeldes täiesti õiges teemas. Äkki teeksid selgeks, vb olla on mootoripadi, sumps vms-t?
Ei ole hetkel kahtlust nende arvamuses kahelda. Sooviks arutelu asemel pigem vastust, kas, kus ning palju taastamine maksab. Esinduse hind oli 5000. Romulast ostetuga on loterii.
Igal detailil on hind. Kui sidur oleks vigane, tuleks 4x4 veateade. Taastamise jutt on - nohjah, sellist asja ei oska rohkem kommenteerida. Aga arvatavalt hea klient olete, .
Esikardaani kindlasti kontrollida.
Viimati muutis LEDBeam, 14.11.2024 10:11 42, muudetud 1 kord kokku.
Kui asjapulkadel puuduvad ajud, siis on asi finito.
LEDBeam kirjutas: 07.11.2024 10:38 54
Igal detailil on hind. Kui sidur oleks vigane, tuleks 4x4 veateade. Taastamise jutt on - nohjah, sellist asja ei oska rohkem kommenteerida. Aga arvatavalt hea klient olete, .
Ei ole täielikult kursis teemaga kuna probleemile lahenduse otsija pole ise foorumis ning vahendasin.
Kui vahekastil pistik ära võtta, siis sõitis normaalselt. Armatuuris vigu polnud.
Tutikat laternat ei tahtnud panna? Ega neil laternatel ainult väline klaas ära ei kulu-vanane vaid ka sisemised osad. Enda E38-l läksid kah laternate sees need vaheklaasid(plastikud) ajaga kollakaks-tuhmiks.
Olen elus ühte või kahte e36 näinud,kus hajuti klaasid tuledel olid keskelt katki põlenud või ma ei tea,mis nendega juhtunud oli,olid keskosast väga kollased ja umbes sõrme otsa suurused augud sees lähitulede omadel.
Ma arvan,et kui mõnel e36l veel originaal tuled on ees,siis need nüüdseks nii vanad,et ei näita enam suurt midagi.
Nagu eelpool mainitud,siis ei ole uued laternad ka teab mis kallid.
Olen elus ühte või kahte e36 näinud,kus hajuti klaasid tuledel olid keskelt katki põlenud või ma ei tea,mis nendega juhtunud oli,olid keskosast väga kollased ja umbes sõrme otsa suurused augud sees lähitulede omadel.
Ma arvan,et kui mõnel e36l veel originaal tuled on ees,siis need nüüdseks nii vanad,et ei näita enam suurt midagi.
Nagu eelpool mainitud,siis ei ole uued laternad ka teab mis kallid.
Uue poisi rumal küsimus - hankisin G05'e aastast 2019. Mis ODB2 jublakas oleks optimaalne, et mobiilist (iPhone) bimmeri softi abil veakoode lugeda/kustutada ja vajadusel lihtsamat kodeerimist teha?
Mis seal optimaalsed combod oleks riistvarast ja tarkvarast? Odblink CX aliexpressist?
Sõbral oli G seeria M3 comp igapäeva autoks. Tema oli väga rahul. Siis veel universaali ei pakutud, täna valiks igakell universaali, rohkem praktilisust.
Oliver.L kirjutas: 17.12.2024 20:53 26
Sõbral oli G seeria M3 comp igapäeva autoks. Tema oli väga rahul. Siis veel universaali ei pakutud, täna valiks igakell universaali, rohkem praktilisust.
Kas olid tavaistmed või korvid? Mõtlen kui hull on korvis istuda..
Korvid. Nad pikema sõidu peale ei väsitanud ära üllataval kombel, eelarvamus samas oli endalgi. Samuti üllatas mind positiivselt ka selle istmed. Aga see juba rohkem rajale mõeldud.
Soovitage head auto kere kiletajat (tallinas v selle lähedal), kes võtab ikka detailid küljest ja teeb seda tõesti nii hästi, et ei saagi aru, et kile peal.
Ramm kirjutas: 26.12.2024 18:41 52
Soovitage head auto kere kiletajat (tallinas v selle lähedal), kes võtab ikka detailid küljest ja teeb seda tõesti nii hästi, et ei saagi aru, et kile peal.
Oskab keegi öelda kas e60 m47 mootor istub e90 m47 peale asenduseks . roolivõimu pump teises kohas ja turbo vist teine ja mootori käpad ? on veel mingeid asju ? piisab ümber tõstmisest või on mootoriplokk teistsugune ja ei saagi panna ?