Mitu korda on kuulutuses mainitud xenone, kuigi ei paista neid kuskil. Või on siis lihtsalt mingi H7 xenonid sisse suratud ja sellega saab siis ausalt varustuse nimekirja panna ning uhkelt vastutulejaid pimestada.

isegi MF rooli pole, mis individualist veel juttu saab olla???
 isegi MF rooli pole, mis individualist veel juttu saab olla???

Pakkus mulle hella esitulesi müügiks mis tegelt osutusid depo tuledeks. Nooruk ise ei jaganud ööd ega mütsi. Paistis välja u. 16 kuid usun, et vanust tal ikka sõitmise jagu oli. Uued tuled oli ta oma autole väidetavalt 600€ eest ostnud. Kelkis, et tal on Bi-xenon tuled (lähi ja kaug on xenonid). Sellist varianti vist tehasest ei tulnud?
 Pakkus mulle hella esitulesi müügiks mis tegelt osutusid depo tuledeks. Nooruk ise ei jaganud ööd ega mütsi. Paistis välja u. 16 kuid usun, et vanust tal ikka sõitmise jagu oli. Uued tuled oli ta oma autole väidetavalt 600€ eest ostnud. Kelkis, et tal on Bi-xenon tuled (lähi ja kaug on xenonid). Sellist varianti vist tehasest ei tulnud? 
 BMW AG peaks selliste M ja Individual-lisandite libakasutajad autorikaitse eesmärgil kohtusse kaebama
 BMW AG peaks selliste M ja Individual-lisandite libakasutajad autorikaitse eesmärgil kohtusse kaebama 

e39 PFL tuledel on küll olemas, kuid need toimivad nii, et täistulede sisse lülitamisel tõstetakse xenon esitulede valgusvihku... Kaugtuledes ei ole xenon pirni.loffa kirjutas:E46 ja E53 on tehase bixenonid täiesti olemas, usun et E39 ka
Ei ole.loffa kirjutas:E46 ja E53 on tehase bixenonid täiesti olemas, usun et E39 ka
 BMW puhul toimub euroopas asi nii, et tõstetakse tavalist ksenooni katikut kõrgemale ja pannakse lisaks halogeenid põlema, US mudelitel on halogeenid ainult vilgutamiseks ja neid konstantselt põlema jätta ei saa (Ameerikas seadus ei luba rohkem kui 4 korraga põlevat tuld auto ees, st udu + kaug + lähi sõitmine peab võimatu olema. Ameerika E34 puhul nt kustuvad udukad ise ära kui kaugid põlema panna).
 BMW puhul toimub euroopas asi nii, et tõstetakse tavalist ksenooni katikut kõrgemale ja pannakse lisaks halogeenid põlema, US mudelitel on halogeenid ainult vilgutamiseks ja neid konstantselt põlema jätta ei saa (Ameerikas seadus ei luba rohkem kui 4 korraga põlevat tuld auto ees, st udu + kaug + lähi sõitmine peab võimatu olema. Ameerika E34 puhul nt kustuvad udukad ise ära kui kaugid põlema panna). 

MahtuniversaalTambetB kirjutas:http://www.auto24.ee/used/926521 huvitav kas mõni mainitud asi varustuses tegelikult ka on?

Magagu kaineks
 Magagu kaineks 
Selliseid rumalusi leidub päris mitmel kuulutusel sealt ja alati tehakse nalja selle üle.dcshoes kirjutas:Vedav sild: esivedu
See on parim lisa

Ma poleks selles nii kindel.TambetB kirjutas:Hea, et suureks said vahepeal

nomisAlvar_S kirjutas:Ma poleks selles nii kindel.TambetB kirjutas:Hea, et suureks said vahepeal

OT aga isegi autolehes oli minu teada kirjas, et need on esiveolised.agoy kirjutas:kunagi ammu väiksena vaatasin ühte e36 compacti kuulutust ja seal oli ka kirjas, et esivedu. Mingi aja isegi siis arvasingi, et need compactid ongi esiveolised
Ei tea millist autolehte sa lugesidRisto88 kirjutas:OT aga isegi autolehes oli minu teada kirjas, et need on esiveolised.agoy kirjutas:kunagi ammu väiksena vaatasin ühte e36 compacti kuulutust ja seal oli ka kirjas, et esivedu. Mingi aja isegi siis arvasingi, et need compactid ongi esiveolised

Hakkas üks ilusake silma
 Hakkas üks ilusake silma
Töökaaslase auto, kõik töötab nii nagu peab, pluss sealt on ka istmesoojenduste juhtimine. Aga välja näeb ikka suht kole.TambetB kirjutas:Minu jaoks seninägemata kliimasüsteem....http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html